Tutorial Buat Burung Twitter Terbang Di Blog

code burung twitter terbang aizuddin com

Kalau korang ada perasan kat blog ni ada seekor burung yang aktif sibuk terbang ke sana sini. Kalau nak tau, burung tu merupakan adik beradik burung twitter. Baru la meriah sikit bila tengok ada burung terbang sana sini. Tak main dah burung yang statik je zaman sekarang.  Baru macam effisien sikit, orang nak follow pun senang. Jom kita memeriahkan twitter pulak lepas ni.

Langkah membuat burung twitter terbang.

1. Copy semua code burung twitter (ctrl+a dan ctrl+c). Dapatkan code di sini.

2. Cari perkataan a1zudd1n, ganti dengan twitter handle (username) twitter korang.

Nak lagi senang untuk proses pencarian, tekan ctrl + f. Dan masukkan perkataan a1zudd1n.

3. Masukkan code burung twitter ke bahagian widget (untuk blogger/blogspot) atau ke bahagian footer.php (wordpress) sebelum code </body>.

4. Last sekali jangan lupa save. Kedua-dua platform dah dicuba dan berjaya.

 

aizuddin :  Selamat mencuba! Tutorial yang ringkas setakat ni..ni pun salah satu tips nak tingkatkan follower twitter korang.

Thanks : cdiqlife, techgyo

Comments

comments

Comments

  1. says

    how do i create a matrix query to display job, salary for that job based on dept no., and total salary for that job fro all departments,job dept10 dept20 dept30 total—- —— —— —— —–clerk 1300 1900

  2. says

    Hi Rachel, thanks for linking up for bookclub! Looks like an interesting book you've reviewed, although Id have to say I'd find the timeline awkward too by the sounds of things. I'd be keen to learn more about Turkey, and the history though. Thanks again!

  3. says

    Trade or sign, this team definitely needs another PG. 1 and 5 are most crucial positions to cover in terms of personnel. Now that we have only one true point guard “deepness” of the team at 2,3 and 4 positions does not matter that mcuh

  4. says

    We did watch Fireproof, and we thought it was really great. Too bad it took us so long to get to it. Some of the acting could have been better, I agree. For the most part, we really loved the movie.Feel better soon!

  5. says

    Yeah, I’ve since read that Jimmy Scott came up with the early riff and it was the basis for the song. So, it was a tribute to he and Pete, but based at least in part on his actual guitar part. Pretty cool.

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *