Pengalaman Ke Legoland Malaysia

Legoland dah lama bukak tapi aku baru je dapat masuk buat pertama kali. Bila cakap pasal Legoland, mesti orang ramai akan bandingkan dengan Universal Studios Singapore. Tipu la kalau tak nak bandingkan legoland Malaysia dengan Universal studio. :P Aku tak berkesempatan lagi nak pergi USS. Dulu ada plan nak pergi, tangguh punya tangguh, busy lagi time tu sampai passport dah expired terus tak jadi nak pergi.

[Read more…]

Hati Perempuan Atau Hati Yuhanis? #download

hati-perempuan-slot-3

Hati Perempuan. Memahami hatimu lebih sukar daripada memilikinya.

Tiba-tiba boleh terlayan cerita hati perempuan ni.
Bukan senang saya nak terlayan drama panjang,
lagi-lagi dibintangi kebanyakkannya pelakon-pelakon baru.

Ada sesiapa terlayan jugak ke?

Kebiasaanya, ada beberapa 1st impression
untuk saya layan drama.
[Read more…]

Tips Pemasaran Instagram Untuk Bisnes #3

tips perniagaan instagram aizuddin kaki media

Dah ada akaun?

Jika sudah ada akaun Instagram,
baru sambung bacaan anda
untuk Tips Pemasaran Instagram Untuk Bisnes Part 3 di bawah.

Jika belum ada?

Jangan degil2, mohon buka akaun terlebih dahulu.

DO IT with Passion or don’t do it at all.

Pernah dengar ayat ni?

Klik >> Panduan Buka/Daftar Akaun Instagram

Tak kena Gst pun kan?? :P
[Read more…]