Pengalaman Ke Legoland Malaysia

Legoland dah lama bukak tapi aku baru je dapat masuk buat pertama kali. Bila cakap pasal Legoland, mesti orang ramai akan bandingkan dengan Universal Studios Singapore. Tipu la kalau tak nak bandingkan legoland Malaysia dengan Universal studio. :P Aku tak berkesempatan lagi nak pergi USS. Dulu ada plan nak pergi, tangguh punya tangguh, busy lagi time tu sampai passport dah expired terus tak jadi nak pergi.

[Read more...]

Sepahtu Juara Maharaja Lawak Mega 2013?

sepahtu maharaja lawak 2013 aizuddin

Kalau perasan, Sebelum Maharaja Lawak 2013 Sepahtu pernah berganding dengan Rahim dalam Komedi Raya Warna dan Anugerah Lawak Warna.

Kalau nak tengok gandingan diorang yang jadi masa Anugerah Lawak Warna, kalau tak jadi tengok Komedi Raya Warna.  [Read more...]

Salam Media – Agensi Pengiklanan Islamik Malaysia

salam media aizuddin siapa
Walaupun blog bersawang dah lama tak update, aku sibukkan diri di malam tahun baru 2014 dengan buat satu posting mengenai Salam Media. Dengar macam best je kan?

Apa itu Salam Media?

Salam Media merupakan sebuah agensi pengiklanan yang berlandaskan syariah. Ianya juga boleh dikatakan sebagai agensi pengiklanan yang terawal dan pertama di Malaysia menawarkan perkhidmatan pengiklanan bercirikan Islamik.
[Read more...]

Permohonan Biasiswa JPA Bagi Program Ijazah Dalam Negara (PIDN) 2013/2014

biasiswa jpa 2013 aizuddin com

Dah berkurun tak update blog, sibuk buat eksperimen dan selesaikan masalah orang lain. Jadi macam ni la, banyak benda tengah pending. Banyak kerja nak buat dalam satu masa, memang ambik masa nak siap. Otak aku ni pun bukan robot nak terima semua benda dalam satu2 masa. Kena la buat slow-slow.

Tak nak cerita panjang, straight to the point. Sebelum ni, aku ada post satu entri pasal Tawaran Biasiswa JPA untuk sesi 2012/2013. Boleh klik link untuk baca balik, ada banyak komen sebenarnya dalam bentuk facebook komen. Tapi, komen tu dah lesap, sebab facebook dah update code baru, aku tak perasan dan tak sempat lagi nak recover. [Read more...]

Jadual Imsak Dan Berbuka Puasa Negeri-Negeri Di Malaysia 1434H / 2013

bulan ramadhan 2013 1434hBaru tadi kita mula solat Terawih, pagi nanti dah mula sahur. Moga Ramadan kali ni akan jadi lebih baik dari bulan Ramadan yang lepas. Bagi sesiapa yang belum niat berpuasa, elok la niat sekarang, takut terlupa nanti. Sia-sia je puasa kalau tak berniat. :)

Boleh tengok entri ni ==> Niat Puasa Ramadhan, Doa Berbuka Puasa
atau di Facebook saya ==> Mohd Aizuddin
[Read more...]

ST12 – Putih Putih Melati

Lirik Lagu ST12 – Putih Putih Melati
Siapa bilang aku seperti dia
Siapa bilang aku cintai dia
Sesungguhnya aku tak benar2 cinta
karna kau tak seputih melati

kalau ada hitam pasti ada putih
jika hatimu kelam tak mungkin bersih
tak usah kau lanjutkan tuk berbagi kasih
karna kau tak seperti melati ohhh…

putih2 melati
merah2 delima
siapa yang baik hati
pasti ku terima ahhh…

[Read more...]