Pengalaman Ke Legoland Malaysia

Legoland dah lama bukak tapi aku baru je dapat masuk buat pertama kali. Bila cakap pasal Legoland, mesti orang ramai akan bandingkan dengan Universal Studios Singapore. Tipu la kalau tak nak bandingkan legoland Malaysia dengan Universal studio. :P Aku tak berkesempatan lagi nak pergi USS. Dulu ada plan nak pergi, tangguh punya tangguh, busy lagi time tu sampai passport dah expired terus tak jadi nak pergi.

[Read more…]