Pengalaman Ke Legoland Malaysia

Legoland dah lama bukak tapi aku baru je dapat masuk buat pertama kali. Bila cakap pasal Legoland, mesti orang ramai akan bandingkan dengan Universal Studios Singapore. Tipu la kalau tak nak bandingkan legoland Malaysia dengan Universal studio. :P Aku tak berkesempatan lagi nak pergi USS. Dulu ada plan nak pergi, tangguh punya tangguh, busy lagi time tu sampai passport dah expired terus tak jadi nak pergi.

[Read more…]

Tips Pemasaran Instagram Untuk Bisnes #1

tips pemasaran Instagram bisnes 1

Gambar #1

.

Sebenarnya, bisnes di Instagram lagi mudah daripada di Facebook.
Ramai yang belum jumpa cara yang betul.

Sebab apa? Teruskan bacaan anda.
Anda akan tau dan jumpa nanti sebabnya :)

Memandangkan ramai yang masih tanya dan belum tau
untuk membuat pemasaran di Instagram,

Saya share sedikit tips berdasarkan ‘pengalaman sendiri’
dan ‘teori sendiri’.

Saya tak kata cara saya ni betul dan ‘perfect’ tetapi
sekurang-kurangnya anda boleh dapat sedikit ‘idea’ untuk
membuat pemasaran di Instagram nanti. InsyaAllah :D
[Read more…]