Blogger

Jom exchange link..sama-sama dapat mengeratkan silaturrahim. hehe. Sila tinggalkan link korang di ruangan komen yang sedia ada..thanx

Nota : Pastikan anda sudah meletak link blog ni http://aizuddin.com/ di blog anda. Tak kisah lah banner atau feed ke. Janji ada. Kalau ada, baru dikatakan exchange link. Ye tak?

Banner 125×125 :

aizuddin.com

? Grab this Headline Animator

ikut CONTOH lah ya kalau nak senang..

CONTOH :

nama blog : Aizuddin.com

link blog : http://aizuddin.com/

*description blog : Aku Tetap Aku

*baru update..kalau isi lagi bagus..jadi rajin2 kan lah isi ye..hehe :)

Mereka Yang Best..Anda Bila Lagi?

A

Anarm

Alahai Malaysia

Amiruldin – Menjual domain dan hosting antara termurah di Malaysia. Sila contact beliau.

AziziBasyah

Askrie Hishamuddin – personal life, humor, random thought

B

Beliamuda

C

Completereference4u

Cik Qiqi

chaoi – Berblog Bukan Mencari Populariti

D

DKDM – Platform Dunia Alternatif

Dunia Chentamaneesku – monolog sebuah diari hati

DrAzimuth.NET – sihat dan cantik semulajadi

E

eLLow! – coretan rasa hatiku

G

gua gila jersi – Memang tempat mencari jersi

Gempakzsiot.com

H

helios blog – simple but perfect

I

Ilmuwan internet – berkongsi ilmu,info serta pengetahuan

Inspirasi Ahmad Zaki – Perkongsian inspirasi dan pengalaman insan yang bernama Ahmad Zaki dalam mencari kebahagiaan serta kesenangan dalam kesensaraan… =(

ini belog mak budak – ini belog mak budak

J

Justnizam – This Is Not Ordinary Blog, This Is Extaordinary Blog

Jomwasiat

Jom sama2 belajar photoshop – Jom sama2 belajar photoshop dalam bahasa melayu, tutorial yg disediakan bermula dari asas hinggalah yg advance.

K

Kulanz – Semua Jadi Satu

Khairuladli

Kaki Bongkar – Info, Isu, Cerita

L

Lepakborak

Lepaksz

Liyana Si Gades Beryy – Aku Adalah Aku

M

Myjazmanie

Miss Lolly

MrRollies

Mohd Isa

Myfitri – ekspresi dalam eksplorasi kehidupan

Memori Berlalu

Mrzull

N

Nabil-potter – nabil-potter

Nama saya Fina – undefined 😛

P

Puteramelaka

Pistonpecah – Legasi Piston Pecah

Paihujey – picisan hidup aku..

Pemudattbc – ke arah mencari RedhaNYA

R

Ridhuan

Renungan Mutiara Hikmah – Renungan Hidup

S

Scromix – Menulis Untuk Berkongsi

sham’s blogger – Blog di buat untuk menyelesaikan masalah berkenaan komputer, laptop, perbincangan mengenai rangkaian, perkakasan,perisian komputer, jual beli Desktop, Laptop dan juga perkhidmatan baik pulih PC pengguna.

Syinrayafa – hidup bukan untuk berblog

T

Teropong Ajaib

Telling You This – Crita tentang aku, kamu, dan mereka.

Teknomasi – Ceritera Teknologi Maklumat dan Komunikasi dalam Bahasa Melayu

U

Ustaz Nor Amin

Y

Yoycullen – YoycullendotcoM

Z

Zala Wajik – tekan kalau nak tahu apa jadi dalam ni

Zack Entry – aku bukan zackzukhairi

Comments

comments

Comments

  1. says

    When some one searches for his essential thing, so he/she needs to be available
    that in detail, so that thing is maintained over
    here.

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *