Din?

Aizuddin.com

Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum w.b.t..

Hello world (tak boleh blah..haha) dan selamat sejahtera..

Ayat pertama aku rasmikan di blog wordpressย  yang baru ni. Sungguh teruja jugak bila dah ada domain dan hosting sendiri ni. Selepas dekat setahun aku layan blog di blogspot. Akhirnya,ย  aku buat keputusan untuk beli hosting dan domain yang di recommendkan oleh encik khai. Dia telah menjadi sumber inspirasi aku untuk buat blog wordpress ni. Dah banyak kali dia menghasut orang-orang di justkhai. Akhirnya aku terpedaya jugak. hehe.

Blog ni diwujudkan atas suka-suka je. Takde la sampai nak fight dengan blogger-blogger lain pun. Blog mana paling best. Sambil tu, aku nak sharing apa-apa yang patut. Dan nak memeriahkan lagi dunia blogging ni. Ramai dah member-member yang aku jumpa dekat internet ni. Moga silaturrahim akan terus berkekalan.

Di bawah ni aku senaraikan serba sedikit tentang biodata pasal owner blog ni. Itu pun kalau korang nak tahu. Orang kata, tak kenal maka tak tahu..kalau tak kenal maka tak cinta tu dah cerita lain pulak..

BIOdata :

Nama : Mohd Aizuddin

Nick : din | a1zudd1n [ada banyak kot orang panggil aku..tapi kat dunia maya..ni je la yang wujud..hehe]

Age : 21 years old [2010]

Birth : 25 nov 1989 [hsa jb]

Sex : Male [original]

Height : 159 [ntah zaman bila last ukur ni..hehe]

Weight : 46kg [ringan gila..last timbang kat hotel PANDA, HK..hehe]

Hobby : Internet..Bola Sepak..[semestinya kipas lipas man utd]

Ambition : Dari dulu nak jadi doc..tapi tak layak kot..hehe.. [Computer Engineer in making..insyaAllah]

Sibling : 5/8 [4 lelaki dan 4 perempuan]

Education : UTM

Hometown : Johor

Status : Single [4 tahun lagi kot tukar..ke ada orang yang gatal nak tukar ni..hehe]

Blog Aku di Blogspot

Kalau korang nak singgah jugak blog-blog aku di blogspot. Sila lah layan dulu. Blog ni masih dalam pengubahsuaian..

budakmice (lu FIKIRlAH sendiri) – Kebanyakkannya cerita tentang students life [sec and sew students] di utm.

Special Thanks

To eins sebab ajar aku cara nak install wordpress dengan senang. Guna jari pun boleh. hehe.

To bro roslan – kata nak bagi link youtube tapi dia lupa kot. Maybe penat baru balik dari mana ntah. hehe.

To khai sebab cadangkan aku beli hosting dan domain di serverfreak. Harap2 tak de masalah.

Update Lagi

Cukup lah setakat ni dulu. Nanti ada free time lagi akan ku update sampai berjela-jela. Terima kasih kepada yang sudi baca biodata ni sampai habis. Teruskan beri sokongan terhadap blog ni. Harap-harap benda-benda berfaedah dapat ku publish dalam entri-entri yang akan datang. InsyaAllah. Dan semoga otaimer blogger dapat beri ku tunjuk ajar lagi. Aku baru newbie dalam dunia blogging ni. hehe. Lastly, happy blogging, enjoy yourself and wassalam..

aizuddin : kalau nak tengok isi kandungan blog ni, boleh pergi tab sitemap.

Jan 3, 2010 @ 23:32-

Comments

comments

Comments

  1. says

    salam din….ko kmj rupenya…ak kmj gak…kite 1 kuliah la….ak pf3…laa dh jd blogger rupenya ko skrg…ak rs ade gmbr ko kt fb ak,,,nnti ak tag…ak br je buat blog…ade byk lg ak x tahu…nnti pape ak nk tnya ko lah…safwanz.com tu pon x smpai 3 hr usianya :)

    • says

      wasalam..erkk ko skodeng aku rupenya..hehe..aah kmj..pf1 dulu..kalau lecturer kmj aku komen kan best.. :)
      aku pun baru belajar..saje2 je ni..don worri..nanti aku tlg apa yang aku tau..sama2 lah kita belajar..gud luck!

Trackbacks

  1. […] aku jumpa satu cara yang boleh dikatakan trick jugak la untuk korang pasang widget ni kat blog korang. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *