5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011

Blogger-cartoon

Disebabkan bro Denaihati suruh bagi 5 je, jadi aku senaraikan 5 blog paling kerap dilawati 2011 . Kalau bagi lebih sikit best jugak. Memang banyak blog yang best kat Malaysia sekarang ni. Kalau masa free, ada la tinggalkan komen. Kalau tak jadi silent reader je. Tujuan entri ni dibuat untuk membina NETWORK BLOGGER.

Tujuan projek ini adalah untuk membina NETWORK BLOGGER yang besar yang akhirnya insyallah akan menambah kenalan yang mungkin akan menjadi rakan setia kepada blog anda. Network Blogger ini akan sangat diperlukan pada waktu-waktu tertentu seperti membantu teman blogger menang contest seperti “Bantu Blogger jadi No 1“ – Denaihati.com

 

Denaihati

Blogger yang rajin update tentang isu semasa, banyak menganjurkan contest yang lumayan. Dan sekarang dia sedang menganjurkan contest yang menawarkan hadiah ipad 2. Aku pernah menang contest anjuran blog dia sebelum ni. Fenomena supermoon pun aku tau dari blog dia dulu..

Ariffshah

Mesti ramai perempuan dah tau pasal latar belakang blogger ni. Sebelum ni pun dia pernah masuk dalam paper kosmo. Kalau kat gengblogger dia pernah menang contest kat situ. Satu gengblogger mesti dah kenal kan. Aku pun pernah menang contest dari blog beliau. Rezeki lagi. Sebelum ni, pasal krisis mesir tu pun. Aku rasa dia yang mulakan dulu lepas tu baru orang buat entri pasal tu..

Yanmie

Blogger wanita yang hebat walaupun banyak entri berkisarkan tentang cerita peribadi. Rajin buat contest. Menjadi pemenang pertama contest acer aspire anjuran denaihati yang lepas. Bukan senang nak menang. Dan, merupakan salah seorang reviewer maxis 10 baru-baru ni. Aku banyak jadi silent reader je kat blog ni..hehe.

Kujie

Selalu buat entri yang ringkas dan berisi. Kadang-kadang je aku drop komen kat blog kak jie. Kakjie pun memang ramah selain dari kak yanmie bila kat twitter. Sebab tu aku jadi salah seorang follower diorang walaupun tak pernah pun jumpa. Tapi buat-buat je macam dah pernah jumpa 18 tahun.

Keretamayat

Tak tau la korang pernah sesat atau singgah ke blog keretamayat sebelum ni. Tapi serius aku suka dengan gaya penulisan dia. Walaupun agak kasar, tapi memang sampai isi yang nak disampaikan tu. Itu yang lebih penting. Kalau baca pun dah bosan, apatah lagi isi nak sampai kat kita bila baca kan. Antara entri yang paling best kat blog dia ialah “Menghina Kekasih Orang”..Kadang-kadang kita memerlukan blog macam ni untuk pengisian hidup kita. Thanks bro Hamka. (Kalau nak lagi best, boleh baca komen dalam entri2 tu sekali..woha! :) )

 

Thanks to Syahrilhafiz kerana sudi jemput/tag aku untuk join. Kalau tak, segan jugak aku nak join dan buat entri ni. Blog khai tak masuk dalam list, sebab dia dah jarang update. Dah terkeluar list la kot. hehe.

Kerjasama daripada 10 teman blogger sangat diharapkan :

cdiqlife gempakzsiot

ali-alridha ezhan-artwork

ezy4u nabil-potter

beliamuda cybernetic88 aka acapz

myfitri remaja boroi

dan semua teman blogger yang berminat walupun tidak tersenarai. Kalau tak paham, boleh rujuk entri 5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011 di blog Denaihati.

aizuddin : Kenapa blog aweks tak de dalam list? Blogger perempuan yang dalam list pun merupakan kaum ibu. Bukan tak nak stalk blogger perempuan ni. Ramai je yang ada cuma malas nak listkan. Kena buat entri khas la kalau nak tau jugak. Perlu ke? lol

Comments

comments

Comments

  1. says

    kalau fairosza tak suka bila masuk blog dak pompuan yg kat header dia ada sebesar alam punya gambar bajet cute..ingat myspace ke nak buat gambo2 camtu. takpela,mungkin taktik nak tarik pengunjung kot..huhu (jgn marah ea…hehe)

    • says

      alaa ko kata nak comeback..tak de pun..saja je tag sebab ko kata aritu nak update blog..tak update pun..kalau tak buat pun takpe..saja ajak..welcome :)

  2. says

    Salam,

    makasih sudi baca blog akak selalu :)
    akak pun kerap jugak dtg sini cuma kdg xtggl jejak, mcm tu jgk kt blog2 lain, akak lebih kpd silent readers…ehehe

  3. says

    TQ bro sebab ajak. Segan la jugak nak tulis sebab cam dah jarang lawat blog orang lain sebab sibuk. Selalu baca blog kawan2 yang komen kat blog tu je…

Trackbacks

  1. […] Blog di atas  kerap dilawati oleh : 1. Syahrilhafiz.com, 2. Kujie2.com, 3. Wazy84.com, 4. Andyhowtt.com, 5. Munzirshafie.com, 6. Dauspozi.com, 7. Blog-ayie.com, 8. Ahmadnoraznizam.com, 9. Suffer.frenzyfm.my, 10. Hasrulhassan.blogspot.com, 11. Kulanzsalleh.com, 12.Nisamenaip.blogspot.com, 13. Bittersweettheconfuseme.blogspot.com, 14. Bilatergigithalia.com, 15. Sembangkemass.blogspot.com, 16. Darkbatman.com, 17. Yanmieonline.com, 18. Faizalfredley.com, 19. My.mustaffa.org, 20. Anarm.net, 21. Broframestone.com, 22. Gadishanim.blogspot.com, 23. Sharzandcatz.blogspot.com, 24. Ohdaus.blogspot.com, 25. Nurelleohnurelle.blogspot.com, 26. Hisyam92.com, 27. Izyan5025.blogspot.com, 28. Zulkbo.com, 29. Shahrulsite.net, 30. Jiwagua.blogspot.com, 31. Mietos.blogspot.com, 32. Duniagrafiksaya.blogspot.com, 33. Yastro.blogspot.com, 34. Eiz1004.upprofits.com, 35. Ariffshah.com, 36. Mohdsyafiqrosli.blogspot.com, 37. Publicitypublic.blogspot.com, 38. Hairilhazlan.com, 39. Tehramuan.com, 40. Maheyra2305.blogspot.com, 41. Tetikusrusak.net, 42. Solomolo.blogspot.com, 43. Eyqaatiqah.blogspot.com, 44. Quraishahir.blogspot.com, 45. Madammondoq.blogspot.com, 46. Papankekunci.com, 47. Matjoe.com, 48. Abadiromeo.blogspot.com, 49. Farhanzulhusmi.blogspot.com, 50. Iedaluvsham.com, 51. Amriawan.blogspot.com, 52. suarabawahtanah.com, 53. intizhar-kalamhati.blogspot.com, 54. mamanoriz.blogspot.com, 55. chikum4risa.com, 56. penadigital.com, 57. mizayusof.com, 58. miszydian.blogspot.com, 59. ieyra.com, 60. cyza.us, 61. professor-natsuki22.blogspot.com, 62. ayujamal.com, 63. azfar9897.blogspot.com, 64. sengalman.blogspot.com, 65. mumlittlemonster.blogspot.com, 66. nieynasz.blogspot.com, 67. puanbee.com, 68. aizuddin.com, 69. akidazami.com […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *