Woot Media Network

baju blogger wootmedia

โ€˜WootMedia Blogging Shirtsโ€™ Giveaway merupakan contest mudah dari woot media network. Bagi aku, selepas kewujudan oh media, banyak media-media underground yang muncul. Makin banyak media muncul, makin meriah dunia internet.

Kalau ada sesiapa nak join jugak, boleh baca detail di bawah..

Prosedur penyertaan :

1) Buatย  entry ringkas di blog anda mengenai giveaway ini ( tajuk dan isi bebas,yang penting jangan lupa letak link asal giveaway ini,copy paste entry ini dibenarkan )

2) Buat satu review di alexa mengenai wootmedia.my.Review tersebut bebas,anda boleh kritik wootmedia,asalkan ianya sebuah review.

3) Komen di entry ini dengan meletakkan LINK entry anda.

4) Tarikh tutup penyertaan adalah pada 15 April 2012
Cara Review Alexa :

1)ย  Pergi ke halaman alexa ini

2) Anda akan diminta untuk login.Pilihan login sama ada akaun alexa ataupon facebook

3) Isi butiran butiran di ruang kosong dan submit.Selesai

PENTING :

1) Kami tidak akan menyuruh anda memberi bukti review alexa anda kerana kami tidak ingin menyusahkan anda dan kami memberi anda kepercayaan 100%. Kejujuran amat dititiberatkan.

2) Para pemenang akan dipilih secara rawak.

//Saja nak join contest sebab nak support. Tak syok sangat contest macam ni sebab pemenang dipilih secara rawak. Mungkin kena guna kabel ๐Ÿ˜›

Comments

comments

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *