Jom Dengar Ceramah Ustaz Mohd Kazim Elias

aizuddin-ustaz-kazim-elias

Ustaz Mohd Kazim Elias pertama kali aku tengok muka dan terus tertarik untuk mendengar ceramahnya masa aku tersesat ke page beliau. Tak tau pun ceramah dia best sebab tak pernah dengar pun sebelum ni ceramah dia kat tv apatah lagi kat radio. Sekali dah dengar je, terus tengok-tengok video dia yang lain. Kalau bosan-bosan time study, tension ke boleh lah layan kejap video dia.

Antara video-video yang terawal aku pernah tengok ialah video “Berkahwinlah Kerana Agamanya”, “Isteri Solehah, Perhiasan Dunia” dan “Nikmat Mendapat Isteri Solehah”. Banyak lagi sebenarnya yang best. Tapi, kalai status kat facebook korang tengah single, it’s complicated dengan in a relationship boleh sangat lah kalau nak layan video kat bawah ni. Kalau yang dah married tu boleh je tengok jugak, tak salah pun. hehe.

Video kat facebook page Ustaz Mohd Kazim Elias ada banyak cerita pasal alam perkahwinan. Jadi, renung-renungkan dan selamat beramal.

Antara video pilihan yang best : “Berkahwinlah Kerana Agamanya”

Kredit video : Facebook Page Ustaz Mohd Kazim Elias {Jom like ramai-ramai}

aizuddin : Apa komen korang tentang video-video ceramah Ustaz Mohd Kazim Elias, best tak? Zaman sekarang, kat mana-mana pun boleh dengar ceramah..

Nota : Kalau nak dapatkan koleksi video dan audio (mp3) ustaz kazim elias. Boleh dapatkan di ohcerita.

Comments

comments

43 thoughts on “Jom Dengar Ceramah Ustaz Mohd Kazim Elias

  1. Neneng

    Dearest Yanie, Hope all is well and baby Muhammad becomes a sterngor baby at the end of this ordeal. I have yet to sort out the kids’ school needs, I’m such a bad mother. So difficult to get their sizes, and with the little money I have I am always trying to find the most reasonable priced uniforms, tu la sebab tak jumpa kut. Wishing you a happy new year with lots and lots more cake orders. See you around!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>