Tonton Rancangan Astro Secara Streaming

astro mobile

Mungkin korang tak percaya yang rancangan astro sebenarnya boleh tengok secara streaming atau online secara percuma. Kalau kata streaming je mestilah bergantung sepenuhnya kepada tahap kelajuan internet korang. Kalau laju, maka best lah korang layan nanti. Kalau guna broadband yang laju tu, mungkin boleh berfikir 2 kali nak tengok ni.

[lajukan internet dengan vpn Moonlight Malaysia]

  • Kelajuan Internet

Nama pun streaming, gambar mestilah kurang memuaskan sebab mungkin tengok rancangan secara stream belum cukup maju kat Malaysia ni. Tapi kalau nak layan sekali sekala atau terdesak tu mungkin boleh lah. Tak salah kalaui mencuba,mana lah tau ada rezeki internet korang boleh support tv streaming ni.

  • Channel

Tak semua channel ada dalam folder ni. Yang ada cuma Astro ria, Astro prima, Astro ceria, Astro oasis, Astro disney, Astro animax dan beberapa lagi channel cina. Sesiapa yang ada jumpa channel lain, sila beritahu aku terutamanya channel sport. hehe.

  • Kualiti Gambar

Application ni sebenarnya untuk astro mobile. Tapi boleh digunakan di komputer. Jadi kualiti pun kualiti mobile lah. Tak secun kualiti streaming pc. huhu. Paham-paham je lah eh.

  • Cara Nak Guna
  1. Dapatkan Real player kalau tak de. Dapatkan di sini.
  2. Mesti Ada folder yang mengandungi channel-channel Astro.
  3. Pilih channel yang korang nak tengok dan play guna Real player. Layan..

Kalau korang berminat nak langgan, boleh tengok sini. Macam-macam ada~

*update :

Sebenarnya aku lupa 1 part yang penting. Sebabnya aku lupa aku jumpa benda ni kat mana. huhu.

Astro time dia play secara live :

Astro time dia play rancangan yang recording :

Sekarang dah nampak kan? Beza astro time recording dengan yang live punya. Sorry sebab kurang info sebelum ni. Baru terjumpa link asal tu balik. Setakat yang aku play, Astro ria pernah main live. Yang lain aku belum pernah jumpa live lagi.

Credit : Lantakos bukan lantak kau. hehe.

Update : Download link untuk astro mobile tvmediafire

+ Update : Benda ni aku dah lama tak try..jadi tak tau boleh guna lagi ke tak..kalau ada sesiapa yang terjumpa cara baru nak stream astro online boleh share..nanti aku update..thanks

Update 2 : Boleh try pergi ke website dragon force..

Comments

comments

Comments

  1. BLACKED says

    Salam,mana nak cari folder yang ada channel astro tu..tak jumpa pun..dah install realplayer dah…

  2. says

    Very great post. I just stumbled upon your blog and wished to mention that I’ve truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case I will be subscribing to your rss feed and I am hoping you write once more very soon!

  3. says

    I got this site from my pal who informed me about this web page and at the moment this time
    I am browsing this website and reading very informative content
    at this place.

  4. says

    Summoners that disconnect while CCed will now properly run back to base.
    If you have any questions, use the League of Legends forums.
    The premise of the game is to control one
    of many champions and fight your way past hordes of spawning troops
    (called creep), then advance past towers to destroy the enemy base.

  5. says

    I’m truly enjoying the design and layout of your site.
    It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for
    me to come here and visit more often. Did you hire out a developer
    to create your theme? Outstanding work!

Trackbacks

  1. […] – Astro KS-07 is a space game. (a 2D space fighting game ).Stop the Asteroids from desTonton Rancangan Astro Secara Streaming | aizuddin.comMungkin korang tak percaya yang rancangan astro sebenarnya boleh tengok secara streaming atau online […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *