Terbaik, Aku Dapat Cek Nuffnang Yang Kedua!

Cek Nuffnang yang kedua aizuddin dot com

Alhamdulillah baru lepas dapat cek nuffnang yang kedua. Walaupun tak seberapa, tapi meningkat lah sikit dari cek nuffnang yang pertama. Lepas lah nak tanggung kos hosting dengan domain blog wordpress aku lepas ni. hehe. Ada baki-baki sikit, boleh lah backup duit yang aku baru je keluarkan untuk merasai kehebatan Nokia 5800 xm.

Servis nuffnang setakat ni adalah yang terbaik. Tak de lagi masalah cek tak dapat lah, tak bayar, lambat bayar dan bla bla bla. Walaupun status nuffnang aku sudah tidak glitterati lagi. Sebabnya saja je nak cuba servis advertlets. Adakah diorang tak bayar earning blogger macam yang aku pernah dengar sebelum ni? Tunggu je lah dulu untuk aku sampai ke tahap cashout. Jauh lagi perjalanan. huhu.

Tak de tips dan jalan pintas sebenarnya nak dapat cek ni, cuma teruskan hasil kandungan entri yang bermanfaat, cantik, menarik kau memang tembam. haha. InsyaAllah, trafik mesti mari. Bak kata mamu la. hehe.

Kesimpulannya, Nuffnang akan bayar earning korang. Asalkan cara korang kumpul earning adalah dengan cara yang betul~

P/s : Sesiapa yang masih blur apa itu nuffnang dan advertlets, boleh tengok entri ni.

* update :

Disebabkan ramai yang nak tengok nilai cek ni. Aku upload gambar yang uncensored punya. Bukan nak menunjuk, sebabnya tak de lah banyak mana pun. Tapi, just nak beri motivasi kepada korang yang dalam usaha naikkan earning nuffnang. Harap korang berpuas hati la eh dapat tengok. huhu.

Comments

comments

Comments

Trackbacks

  1. […] alhamdulilllah takat ni..dah 2nd cek..walaupun x seberapa..ok la dari xde kan..boleh usya entri ni..kalau nak tgk cek..harap dapat bagi semangat baru..hehehttp://aizuddin.com/personal/terbaik-aku-dapat-cek-nuffnang-yang-kedua/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *