2 Tips Untuk Tingkatkan Follower Twitter

Follow me on Twitter 1024x768

Follower twitter ni penting bagi aku, selain nak promote blog, jana trafik dan komunikasi ia sebenarnya mampu buat duit ! Ikut tips untuk mendapatkan follower yang ramai dengan mudah.

  • Guna widget

Pastikan korang letak id twitter korang di blog. Asalkan ada. Kalau nak lagi menarik letak lah widget. WordPress kena pasang plugin cute-profiles bagi theme yang tak menyediakan option untuk social profile macam twitter, facebook, contact email, blogger profile dan banyak lagi.

[Read more…]