Laman Web Untuk Tengok Bola Online

totalfootballmadness_aizuddin

*UPDATE :

Boleh google keyword “first row sports”
atau
Klik laju2 >> laman web bola first row

Semoga bermanfaat 😀
.

Asal nak tengok bola je kena langgan astro, tak langgan tak boleh tengok bola. Kalau ada internet, macam-macam boleh buat. Nak tengok bola online pun boleh. Sebenarnya dah lama nak publish entri pasal tengok bola online ni, semenjak Manchester United tersingkir liga juara-juara eropah je terus rasa malas nak publish.

Macam dah tak de mood je nak tengok liga juara eropah lepas ni, Barcelona pun kalah. Hampeh. Memang tak expect langsung yang Inter Milan dengan Bayern Munich boleh masuk akhir. Betul lah orang kata, bola bulat. Macam-macam boleh jadi. Tak de luck, referee kayu, gol offside, rasuah itu semua asam garam bola sepak. Penuh dengan kontroversi.

[Read more…]

Tonton Rancangan Astro Secara Streaming

astro mobile

Mungkin korang tak percaya yang rancangan astro sebenarnya boleh tengok secara streaming atau online secara percuma. Kalau kata streaming je mestilah bergantung sepenuhnya kepada tahap kelajuan internet korang. Kalau laju, maka best lah korang layan nanti. Kalau guna broadband yang laju tu, mungkin boleh berfikir 2 kali nak tengok ni.

[lajukan internet dengan vpn Moonlight Malaysia]

[Read more…]