Kaunter Internet Online Di Anjung Streamyx

anjung streamyx kaunter internet online aizuddin.com

Baru-baru ni aku diminta untuk mereview laman web anjung streamyx. Mungkin ada yang pernah dengar, dan mungkin juga pertama kali baru mendengarnya. Yang baru pertama kali mendengarnya, aku akan ceritakan serba sedikit info dan latar belakang tentang anjung streamyx ni. Mungkin ini boleh memudahkan korang untuk berurusan dengan pihak streamyx pada masa akan datang.

[Read more…]

Konsert Live Streaming Sempena Perasmian HSBB

bunkface

Klik link ni sebelum konsert habis. – tm net – hehe. Bunkface tengah nyanyi. Stream dengan laju kot..Lagu situasi, through my window lagi apa entah. lupa. Aku tau ada stream online pun dah lambat. Sempat layan kejap je ni. hehe. Ada lah bunkface, faizal tahir dan pop shuvit yang buat show time dah nak habis tadi.

[Read more…]