Tutorial Cara Nak Buat Facebook Shoutbox Di Blog

tutorial cara nak buat facebook shoutbox di blog-aizuddindotcom

Sekarang dah jadi trend untuk orang tukar shoutbox yang asalnya terdiri dari shoutmix dan chatbox kepada facebook shoutbox. Mungkin ia nampak lebih menarik dan unik. Yelah spam shoutbox pun boleh terus muncul kat wall profile. Siapa yang tak rasa teruja. Banyak kali jugak aku buat eksperimen ni. Sampai lah berjaya. Bila dah berjaya memang akan puas hati dengan hasil yang kita dapat.

[Read more…]