10 Sebab Kenapa Aizuddin Menggunakan Internet

Facebook_twitter_aizuddin

Internet amat penting dalam kehidupan seharian. Tanpa internet, hidup ini mungkin kurang bermakna. Banyak kebaikan dan banyak jugak keburukan daripada penggunaan internet ni, pandai-pandai lah pilih ke arah mana yang kita mahukan. Jika ke arah kebaikan, Alhamdulillah. hehe.

Internet membuatkan dunia ni hanya di hujung jari sahaja, nak apa? boleh dikatakan semua boleh dibuat dengan  hanya menggunakan internet. Jangan lah nak makanan free, komfem-komfem lah tak dapat. Rezeki mana jatuh dari langit macam tu je. Kena lah ada usaha. 😉

[Read more…]

Vote Untuk Penyertaan Popular – Tulis Dan Menang ariffshah.com

vote_untuk_contest_ariffshah_aizuddin

Pada 4 April lepas, aku ada join contest Tulis & Menang Ariffshah.com. Siapa yang terlepas entri lepas, boleh baca di sini. Contest tu pun dah ditutup pada 25 April 2010 untuk disertai, sekarang adalah masa untuk keluar mengundi.  Dah macam pilihanraya pulak. hehe.

Boleh lah mengundi untuk blog ni iaitu aizuddin di sini. Tak perlu keluarkan sesen pun jangan risau, hanya memerlukan 1 klik dari anda. Thanks. Undian dibuka sehingga 9 Mei 2010.

[Read more…]