Software : Jadual Lengkap World Cup 2010 Waktu Malaysia

free-download-program-world-cup-2010-aizuddin

Zaman sekarang dah makin maju, kalau dulu bila nak catat sesuatu keputusan perlawanan world cup mesti kita kena dapatkan wallpaper kat sesuatu majalah sukan. Takpun kat suratkhabar yang buat edisi khas. Lepas tu baru kita boleh isi keputusan perlawanan yang sudah berlangsung.

Kalau dulu guna kertas, sekarang dah ada program (aturcara) dalam bentuk software. Barulah jimat kertas, alam sekitar pun lebih terpelihara. hehe. Program ni kecil dan ringan sahaja. Yang penting tak perlu diinstall. Kalau korang kaki bola, boleh dapatkan sekarang. Rugi kalau tak de. Siap ada table dan jadual waktu lagi. Tak payah nak susah-susah isi lepas ni. Boleh update online je.

[Read more…]