Saya Mahu iPad Dari Blog MySuperKids

ipad aizuddin dot com

Walaupun aku tak de iPad tapi aku tau yang kita boleh buat banyak benda dengan Ipad ni. Layan internet (bukak facebook dengan twitter 24 jam), main games (angry birds terutamanya, kalau boleh buat main dota lagi bagus), update blog, tengok movies dan banyak lagi..Itu semua perkara biasa. Tapi tak ramai yang mengetahui kehebatan dan fungsi lain di sebalik kelebihan ipad. Jom kita tengok.. [Read more…]

Dapatkan Ipad 2 Secara Percuma

ipad-2-a

(Ini adalah sticky post, sila scroll ke bawah untuk entri terbaru)

Zaman sekarang, kat dunia internet tiada apa yang mustahil. Nak dapatkan ipad 2 secara percuma pun boleh sebenarnya. Tapi kena la ada usaha sikit, takkan la tunggu gitu je terus dapat. Memang la tak logik :) Baru-baru ni pun steve jobs dah launch ipad 2 , kat twiitter pun orang sibuk cerita pasal ipad 2. Ipad 1 pun tak mampu apa lagi nak ipad 2. Memang tengok dari jauh je la, tak gitu?

[Read more…]