Kaunter Internet Online Di Anjung Streamyx

anjung streamyx kaunter internet online aizuddin.com

Baru-baru ni aku diminta untuk mereview laman web anjung streamyx. Mungkin ada yang pernah dengar, dan mungkin juga pertama kali baru mendengarnya. Yang baru pertama kali mendengarnya, aku akan ceritakan serba sedikit info dan latar belakang tentang anjung streamyx ni. Mungkin ini boleh memudahkan korang untuk berurusan dengan pihak streamyx pada masa akan datang.

[Read more…]

Dapatkan Ipad 2 Secara Percuma

ipad-2-a

(Ini adalah sticky post, sila scroll ke bawah untuk entri terbaru)

Zaman sekarang, kat dunia internet tiada apa yang mustahil. Nak dapatkan ipad 2 secara percuma pun boleh sebenarnya. Tapi kena la ada usaha sikit, takkan la tunggu gitu je terus dapat. Memang la tak logik :) Baru-baru ni pun steve jobs dah launch ipad 2 , kat twiitter pun orang sibuk cerita pasal ipad 2. Ipad 1 pun tak mampu apa lagi nak ipad 2. Memang tengok dari jauh je la, tak gitu?

[Read more…]