Dapatkan Ipad 2 Secara Percuma

ipad-2-a

(Ini adalah sticky post, sila scroll ke bawah untuk entri terbaru)

Zaman sekarang, kat dunia internet tiada apa yang mustahil. Nak dapatkan ipad 2 secara percuma pun boleh sebenarnya. Tapi kena la ada usaha sikit, takkan la tunggu gitu je terus dapat. Memang la tak logik :) Baru-baru ni pun steve jobs dah launch ipad 2 , kat twiitter pun orang sibuk cerita pasal ipad 2. Ipad 1 pun tak mampu apa lagi nak ipad 2. Memang tengok dari jauh je la, tak gitu?

[Read more…]