New Chapter in Blogging!

blogger to wordpress

Salam..selamat datang ke blog ni. Bukannya selamat datang ke taman skodeng eh.  hehe. Ni artikel pertama yang aku tulis berplatformkan wordpress. Sebelum ni aku asyik layan kat blogspot je. Sesekali nak jugak rasa kelainan berdomainkan nama sendiri. Nampak macam cun je bila aku tengok orang lain berdomainkan sendiri ni. Nasib baik domain nama aku ni available lagi time ni, so aku pun rembat lah cepat sebelum diambil orang lain.

Memandangkan ni entri pertama aku di blog ni, so korang tak perlu selak-selak lagi page lain untuk mengusya entri melainkan page “about” blog ni. Kalau tak puas jugak, korang boleh baca entri ni banyak kali sampailah korang tertidur. hehe. Boleh lah mengenali serba sedikit tentang manusia di belakang tabir blog ni. Kalau korang rasa blog ni best dan cool, sama lah jugak dengan ownernya jugak. haha. [Read more…]