Software : Jadual Lengkap World Cup 2010 Waktu Malaysia

free-download-program-world-cup-2010-aizuddin

Zaman sekarang dah makin maju, kalau dulu bila nak catat sesuatu keputusan perlawanan world cup mesti kita kena dapatkan wallpaper kat sesuatu majalah sukan. Takpun kat suratkhabar yang buat edisi khas. Lepas tu baru kita boleh isi keputusan perlawanan yang sudah berlangsung.

Kalau dulu guna kertas, sekarang dah ada program (aturcara) dalam bentuk software. Barulah jimat kertas, alam sekitar pun lebih terpelihara. hehe. Program ni kecil dan ringan sahaja. Yang penting tak perlu diinstall. Kalau korang kaki bola, boleh dapatkan sekarang. Rugi kalau tak de. Siap ada table dan jadual waktu lagi. Tak payah nak susah-susah isi lepas ni. Boleh update online je.

program-world-cup-piala-dunia-south-afica-afrika-selatan-2010-aizuddin

Main features :
Complete matches calendar and graphic visualization of groups and 2° stage.
Online update of the matches results.
– Support for the conversion of the matches dates and time based on your local timezone and your system format. You can insert directly your timezone difference with the South Africa or you can compute it automatically via Internet, simply by selecting your geographical area.
– “Copy” function to every section of the application (you can “Paste” data directly into a spreedsheet or word processor).
– The statistics data are exportable in both text and HTML format.
Proxy support (basic authentication method).

Dapatkan software World Cup South Africa 2010. (untuk pengguna windows)

Dapatkan software World Cup South Africa 2010 (untuk pengguna selain dari windows)

penting : kalau tak keluar gambar website, pergi klik dekat original link di bahagian wordpress bar.

Nota : Sejak akhir-akhir ni aku update dengan banyak. Tengah rajin kot. hehe. Rajin-rajinkanlah tinggal komen kat entri yang korang terlepas. Thank you.

Nota 2 : Aku akan update versi bergambar untuk jadual piala dunia 2010 afrika selatan ni dalam versi bergambar, pdf, website.dan mungkin dalam format excel.  Jadi tunggu update yang akan datang. Tak nak sumbat semua dalam satu entri. Nampak berserabut. hehe.

aizuddin : Aku rasa kalau dah ada program world cup tu pun dah lebih dari cukup. Dah lah percuma. Best pulak tu. Try lah kalau tak percaya. Selamat mencuba!

credit : e-link

Comments

comments

Comments

  1. j4m4l says

    haku dah dapat jadual dari fifa memang ade game pukul 7 pm 10 pm dan 2 am, tapi yg x behnye haku xdo astro…RTM banyak perlawanan tertunda je huhu

  2. yoy says

    baru tgk jadual kat bro etomyam..
    ni de ware lak..cun lah boleh simpan..
    perlawanan penting je tgk:)

  3. ChuyRy says

    dah download..ok la..ade pape problem aku refer ko..hahaha
    .-= ChuyRy´s last blog ..Wrong Number Laa :( =-.

  4. j4m4l says

    haku ade dapat jadual RTM ari tu..tapi ntah mane haku simpan…24 games live 11 tertunda x silap haku la…tunggu dia umumkan kat paper nanti

  5. Nik Anas Farhan says

    thanks bro… ingatkan dah tak dak perlawanan jam 7 n 10.30 mlm…rupanya ada jugak…
    .-= Nik Anas Farhan´s last blog ..Top 10 Penjaring Gol Terbanyak : Edisi Piala Dunia =-.

  6. fendi says

    t.kasih banyak, bro.
    Memang berguna jadual p.dunia untuk gua berjaga malam.
    Tapi bro..
    camna nak tukar time zon kita punya negara asia/malaysia ( Difference hours )…berapa ek..
    kalau bleh send kat gua melalui email.
    tq. bro

  7. swat_sarjan sabah says

    thanx bro kerna sediakan software ni…

    world cup makin meriah keranamu…

    KEEP UP A GOOD WORD
    TABIK SPRING UTK YOU BROTHER…TOINGG..! 😀

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *