Software : Jadual Lengkap World Cup 2010 Waktu Malaysia

free-download-program-world-cup-2010-aizuddin

Zaman sekarang dah makin maju, kalau dulu bila nak catat sesuatu keputusan perlawanan world cup mesti kita kena dapatkan wallpaper kat sesuatu majalah sukan. Takpun kat suratkhabar yang buat edisi khas. Lepas tu baru kita boleh isi keputusan perlawanan yang sudah berlangsung.

Kalau dulu guna kertas, sekarang dah ada program (aturcara) dalam bentuk software. Barulah jimat kertas, alam sekitar pun lebih terpelihara. hehe. Program ni kecil dan ringan sahaja. Yang penting tak perlu diinstall. Kalau korang kaki bola, boleh dapatkan sekarang. Rugi kalau tak de. Siap ada table dan jadual waktu lagi. Tak payah nak susah-susah isi lepas ni. Boleh update online je.

program-world-cup-piala-dunia-south-afica-afrika-selatan-2010-aizuddin

Main features :
Complete matches calendar and graphic visualization of groups and 2° stage.
Online update of the matches results.
– Support for the conversion of the matches dates and time based on your local timezone and your system format. You can insert directly your timezone difference with the South Africa or you can compute it automatically via Internet, simply by selecting your geographical area.
– “Copy” function to every section of the application (you can “Paste” data directly into a spreedsheet or word processor).
– The statistics data are exportable in both text and HTML format.
Proxy support (basic authentication method).

Dapatkan software World Cup South Africa 2010. (untuk pengguna windows)

Dapatkan software World Cup South Africa 2010 (untuk pengguna selain dari windows)

penting : kalau tak keluar gambar website, pergi klik dekat original link di bahagian wordpress bar.

Nota : Sejak akhir-akhir ni aku update dengan banyak. Tengah rajin kot. hehe. Rajin-rajinkanlah tinggal komen kat entri yang korang terlepas. Thank you.

Nota 2 : Aku akan update versi bergambar untuk jadual piala dunia 2010 afrika selatan ni dalam versi bergambar, pdf, website.dan mungkin dalam format excel.  Jadi tunggu update yang akan datang. Tak nak sumbat semua dalam satu entri. Nampak berserabut. hehe.

aizuddin : Aku rasa kalau dah ada program world cup tu pun dah lebih dari cukup. Dah lah percuma. Best pulak tu. Try lah kalau tak percaya. Selamat mencuba!

credit : e-link

Comments

comments

Comments

  1. sizo says

    haiyo din…klu mne2 pemain jaringkan gol….contoh kaka jaringkan gol utk brazil…ade x nme dia kt sbg seorg penjaring kt sofwre ko wat ni….bkn pe aq nk thu jga la spe yg score kn…xkn nk thu result je kot…anyway tnx so much 4 dis effort: 😉

    • says

      bukan aku buat software ni..belum cukup hebat aku nak buat software mantap macam ni..aku tolong promote je..hehe..aku dah try..tak de senarai scorer..result je boleh..tak pe nanti aku tolong update senarai scorer kat blog ni..siap highlight lagi..hehe..welcome 😀

  2. says

    HCG is the most effective, permanent weight loss
    program to both men and women, in particular, those who
    have given up hope in their journey to permanently
    lose weight. What do you expect long-term not just short-term as far as an acceptable return on your investment.
    It aromatizes (changes) to estrogen, a molecule proven to increase fat storage and decreases muscle mass.

  3. says

    From the Select Format dropdown list, choose Kindle and then click the Download button. The best ebook creator, e –
    Book template and pertinent graphics can make your e – Book attractive and
    give it a finished, professional look. You can get the same sales
    message (often exactly the same email) over and over telling you to get on board and buy to resell before it’s too late.

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *