Siapakah Deen Hot Fm?

aizuddin-gambar-deen hotfm

Siapakah deen sebelum berjaya jadi deejay hotfm? Aku pun tak kenal sebenarnya, tapi aku kenal kat facebook je. Sebab sebelum ni dia ada blog bersubdomainkan terbaek.com. Terbaek.com dulu memang terbaik sebab banyak ebook-ebook best yang boleh kita dapat. Tapi sekarang dah tak ada dah. Dah jadi lain. Tu kena tanya owner sendiri lah. Deen pun tak tau masa aku tanya dia dulu.

Sebelum dia jadi deejay hotfm, dia pernah tanya pendapat friends dia kat facebook untuk dia buat keputusan nak join ujibakat deejay hotfm. Adalah sikit aku bagi pendapat dan cadangan yang patut. Promote sikit dan akhirnya dia dah jadi deejay. All the best deen. Jangan lupa diri pulak lepas ni deen. haha.

Thanks kepada deen sebab berjaya membaca aku punya ucapan radio aritu. First time dalam hidup, ucapan aku dapat dibacakan di radio. Ye lah guna facebook je pun, tak payah nak susah-susah sms. Free of charge je. Kalau nak buat ucapan jugak lepas ni boleh lah tulis ucapan di facebook deen. Tunggu deen update status kat wall facebook page dia, lepas tu korang tulis lah cepat-cepat. Kalau lambat takut tak sempat pulak.

Boleh contact Deen hot fm di laman sosial :

facebook page deen hot fm

twitter deen hot fm

blogspot deen hot fm

hotfm blog deen

tumblr deen hot fm

Dengar radio bersama Deen hot fm :

Hotfm Zon
Isnin-Jumaat
8pm-12am

aizuddin : deen pernah request nak masuk dalam blog ni. Aku dah tunaikan pulak impian dia jadi realiti. LOL.

nota : Tahniah kepada deen dan chad sebab menang pertandingan ikhwan dan dot dot dot..

Comments

comments

Comments

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *