Selamat Hari Lahir

Selamat Hari Lahir, originally uploaded by a1zudd1n. using Nokia 5800xm

Alhamdulillah panjang lagi umur aku untuk menaip entri ni. Terima kasih bagi yang wish aku kat facebook dan twitter tadi. Aku cuba reply walaupun dengan hanya perkataan ‘tq’ paling pendek. Hehe. Ni kali pertama ulang tahun kelahiran aku {yang ke 21} dengan adanya blog sendiri bersama akaun facebook dan twitter.(tapi tak berapa nak sure bila masa pulak aku daftar facebook dengan twitter ni. Macam mane ek nak tau? ) Aku belum habis exam jadi malas nak update blog. Otak ni pun tak berupdate lagi. Lepas habis nanti boleh lah nak update puas-puas. Gambar entri hanya sekadar hiasan. Ada sesiapa pro pasal xbox 360 tak? Nak mintak ilmu sikit boleh? =.=

Comments

comments

Comments

  1. says

    aku pakai xbox360..
    xdela pro sgt
    hehehe…tp sbb xbox ni la masa aku dulu byk dihabiskan dgn blogging skang dihabiskan dengan main xbox360..
    hehehee

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *