Saya nak DETOX FOOT PAD dari HAZMANFADZIL.COM

detox_foot_pads_box_aizuddin.com

Entri pendek saja nak dapat Detox Foot Pad secara percuma dari Hazmanfadzil. Bukan selalu. Tak pernah pun cuba benda ni. Tengok orang lain dah pakai macam best je. Kalau pakai banyak kali baru ada perubahan lah kot. Setakat pakai sekali je. Mungkin tak nampak effect sangat. Siapa pernah pakai detox foot pad? Apa pendapat korang?

Keterangan lebih detail di blog Hazmanfadzil.com.

Comments

comments

Comments

  1. says

    Saya pernah pakai pelekat ni.Memang betul bila kita pakai masa tidur,bangun pagi pelekat tersebut akan bertukar warna hitam menandakan yang ia telah menghisap sisa toksid yang ada dalam badan kita.

    Tapi kalau nak betul-betul ada kesan kenalah pakai banyak kali kot.

  2. says

    Hello there I am so excited I found your web site, I really found you by error, while I was looking on Bing for something else,
    Anyways I am here now and would just like to say kudos
    for a fantastic post and a all round enjoyable blog (I
    also love the theme/design), I don’t have time
    to go through it all at the moment but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more,
    Please do keep up the great jo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *