Comments

  1. says

    salam..
    setakat ini rasanya saya kurang sangat
    mendapat trafik dari twitter berbanding
    FB dan Stumbleupon..yang lain kebanyakkan
    dari search engine..rasanya mereka bertweet
    tapi tak singgah pun ke blog kita kan?

  2. PakarBuahPinggang says

    Salam admin,

    Saya pun buah masa ni masih kurang traffik yang disumbangkan melalui laman twitter ni.Mungkin sebab saya kurang aktif di laman tu kot.Hanya sekadar letakkan tweet terbaru saja.

  3. says

    Kalau kita bukan celebrity, kita kena rajin buat networking di FB dan Twitter, baru ada yg check link kita di sana. Kalau tak.. hmmm.. tak der la sangat. Tapi nak bernetworking ni aku dah malas.. tak larat ehhh… Aku taip ni pun dgn baby atas pangku merengek. Jap lagi off ler laptop ni 8)

  4. says

    memang betul tu..nk ping dalam twitter n facebook pun kene ada caranya..klu guna twiends pun ok kot cri follower twitter ni..aku de guna kejap aritu..naik la earn sikit churp2 tu..berforum pun leh jana traffic gak kan..ish bro..apasal burung biru ni asik ikut aku je..grrr haha

  5. says

    huhu.best twitter ni..boleh pm kawan2 kalau tak dapat attend kelas..keke..pastu medium luahkan perasaan..tulis byk2 pun org tak heran..facebook nanti org bising lak

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *