Review Tahunan Trafik Blog 2010

review blog tahunan aizuddin com

Kebiasaannya ramai orang buat review trafik ni secara bulanan. Tapi aku buat tahunan je lah terus. Tak sempat nak diupdate bulan-bulan. Buat yang termampu je lah. Lagipun tak de lah gila sangat dengan trafik ni. Cuma aku jadikan trafik ni sebagai sumber inspirasi untuk terus menulis dan berbakti kepada masyarakat yang memerlukan..

review blog aizuddin com

Sebenarnya, dalam banyak-banyak bulan. Bulan Jun menunjukkan prestasi yang terlalu membanggakan bagi aku sehingga berjaya menghabiskan bandwith blog ni dengan cepat. Time tu lah pengalaman pertama aku bila blog dah kehabisan bandwith. Sebab sebelum-sebelum ni tak kisah pun badwith tu banyak mana. Tak expect pun trafik boleh menggunung.

google analytics review blog wordpress aizuddin com

Bila dah kena, baru lah terkial-kial contact serverfreak melalui emel diorang. Suruh tambah bandwith lagi dan lagi. hehe. Ya lah, modal kecik nak trafik banyak, mana larat kan. Tapi terima kasih jugak kepada yang sudi promote  entri  atau gambar software world cup tu walaupun aku hanya promote je orang lain punya software.

Terutamanya teamaryzs, gempak dan lowyat. Sebab gambar beserta credit blog ni ada dalam forum dan entri forum diorang dulu. Kalau ada yang perasan lah. Oleh kerana support serverfreak terbaik. Aku renew lagi setahun dengan diorang..

review blog tahunan aizuddin com

aizuddin : Trafik ciput je pun. Segan nak tunjuk..

nota : Lepas ni dah start study. Fokus on study pulak. Time free baru lah berupdate. Siapa yang belum join contest facebook aizuddin.com..boleh join sekarang. Masa panjang aku bagi untuk korang join. Tak perlu tergesa-gesa pun.

+ Selamat Tahun baru 2011! Entri pertama di tahun 2011 ni. Semoga tahun ni lebih baik dari tahun yang lepas. Insya Allah. 😀

Comments

comments

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *