Baru Sempat Nak Renovate Blog. Kenapa Baru Sekarang?

aizuddin com kaki media my

Lama betul aku dah tinggalkan blog ni bersawang buat sekian lama. Bila aku cek balik, paling last aku update blog masa FEBRUARY 7, 2014.

Harap2 ok la dengan penampilan baru blog ni, Malas dah nak fikir lagi.
Sesuai la kot dengan umur yang semakin meningkat ni, tak perlu nak complicated sangat.

Ada yang tak complete lagi sebenarnya.
Kena adjust slow2, kalau nak tunggu perfect memang sampai bila tak start.

.

Kenapa tinggalkan dan kembali ke dunia blog?

Ada ke yang nak tau kenapa? Kalau ada yang nak tau.. baru la aku share kenapa. 😛

Sementara aku jarang update blog, ada 2 je tempat yang aku aktif :
1. Instagram (Jemput follow kalau sudi)
2. Group Facebook (Jemput join sekali, banyak dah aku share  tips dalam ni)

Selain tu, dekat facebook sendiri. (sini memang la kena aktif, dah macam rumah kedua)

.

Banyak benda nak share sebenarnya, tapi sambung next post la kot. Itu pun kalau masih ada lagi pembaca dekat blog ni 😀

Jumpa lagi..

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *