Senarai Peserta Contest Facebook Aizuddin.com

senarai peserta contest facebook aizuddincom

Contest Facebook Aizuddin.com tinggal lagi sebulan untuk disertai. Jangan lepaskan peluang untuk memenangi hadiah yang menarik. Peluang masih terbuka luas dan ada masa lagi untuk promosi. Terima kasih kepada weirdobytes dan fivio selaku penaja buat masa ni. Tak lupa juga kepada semua peserta yang sudi menyertai.

Hadiah Contest {update} :

Pemenang Pertama (RM 130) :

Hosting dan domain (fivio) selama setahun

Review Blog

Iklan 125×125 selama sebulan di blog aizuddin.com

 

Pemenang kedua (RM 80) :

Hosting (weirdobytes) dan domain (aizuddin.com sponsor) selama setahun

Review Blog

Iklan 125×125 selama sebulan di blog aizuddin.com

 

Pemenang Ketiga (RM 65) :

Hosting (weirdobytes) selama setahun (Rm 35)

Review Blog

Iklan 125×125 selama sebulan di blog aizuddin.com

 

Pemenang Keempat (RM20) :

Hosting (weirdobytes) selama setahun

 

Senarai peserta contest facebook aizuddin.com (1likes = 1point)

riszianty – 4 likes + entri = 14 points

daramanisku88 – 7 likes

yiedpozi – 20 likes + entri = 30 points

gempakzsiot – 57 likes + entri = 67 points

beskodpowerb – 28 likes + entri = 38 points

himynameisasri – 14 likes + entri = 24 points

sufianlife – link not found

cekodokdurian – 18 likes + entri

dauspozi – 16 likes

cafealimutulali – 24 likes + entri = 34 points

lapinkyery – 52 likes + entri = 62 points

mohdisa – 9 likes

ntahkenapa – 16 likes + entri = 26 points

duniafyza – 2 likes + entri = tak cukup min 4 likes lagi

macam2ceritaku – entri = link gambar kat facebook page tak de

jaws – 14 likes

khairuladli – 38 likes

sabrinaazizbahaman – 161 likes

carnine9 – 1 likes = tak cukup min 4 likes

Nota : Info di atas diambil semasa entri diupdate. Segala perubahan boleh tengok di fan page blog terus.

Peluang masih terbuka luas. Jarak point pun tak jauh sangat.  Kalau nak join lagi pun boleh. Semua orang boleh join. Jangan risau. Boleh klik –> Cara untuk join contest facebook aizuddin.com

aizuddin : Sebarang masalah dan pertanyaan, boleh tinggalkan komen..tq

Comments

comments

Comments

  1. says

    The E-Cig iss a small tubhe about the size of a cigarette that contains a light oon tthe end.

    Get more information about electronic cigarettes at oour site.
    When you opt to make a purchase online, you will be able to review different varieties to find
    the electronic cigarettes and accessories that arre suitable to you and are within yojr budget.

  2. says

    The group acted as their own control group because they were all given different doses and the placebo.

    will depend on relatives, while around 30% will have to rely on charities to take care of them.
    Selective picking involves picking by hand only the
    ripe cherries from the tree and leaving behind the unripe beans
    to be harvested at a later time.

Trackbacks

  1. […] kat mesir sekarang ni..aku share dulu..ada masa copy paste pulak aizuddin´s last blog ..Senarai Peserta Contest Facebook Aizuddincom Reply EiNS(new comment) Monday, January 31, 2011Ramai yang tak aware dengan hal ini…ntah […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *