Pertama Kali Ke I-City Shah Alam

Pertama Kali Ke I-City Shah Alam, originally uploaded by a1zudd1n. using Nokia 5800xm

Tengok orang pergi bersiar-siar kat i-city shah alam ni macam best je. Alang-alang dah lalu dan nampak tepi highway singgah lah kejap. Kalau tak singgah macam rugi la pulak. Masuk parking terus kena bayar rm10. Kalau naik motor tak tau lah berapa. Lepas tu, dapat kupon sekali untuk guna masuk kawasan safari @ restoran @ cold room. Kitorang pilih cold room. Tengok nama macam best. Sekali bilik beraircond dengan pokok2 lampu je. Hehe. Siapa pernah pergi jugak? Apa pendapat korang?

Comments

comments

Comments

  1. says

    hurm..mmg la cntk lmpu2 tu tp xde la best mane pon pegi. dah la parkg mhl. dlu rm5 je skg dah naik rm10. lepas ni nk g kene parkg kt luar n jln kaki masuk dlm…nk g gak lg sekali amik gmbr sbb 1st time pegi ari tu x bwk kamera

  2. says

    eh kenapa aku pegi sana takde pun bayar pape utk parking or ape2 lah yg including bayaran
    kitorg dtg tak guna duit pun.
    just nak beli barang2 yg comel2 tu adelah
    best lah sbb byk lampu2 kan.
    tempat tu mmg best.
    even aku dok klang tp aku br pegi sekali je
    hehek

    • says

      bila korang pergi?dah lama ke? sebab akak aku pernah pergi jugak..time tu dia kena bayar parking rm5..ntah la..sebab aku pergi time tu sekali pakej dengan indoor jugak kot.. :oups:

  3. says

    bagus pergi …rasa cam kat alam pantasi lak akak rasa….tapi citer kurang sedap ,ala2 seram ada gak…ada makluk tak di ketahui terlekat kat dlm gambar masa snap foto kat situ..ni jiran akak yg story me…tapi la ni jgn tak tau mini i-city dah ada..cuba jln2 kat kuala selangor..sekinchan….

    • says

      kalau first time memang rasa teruja je nak pergi..lagi-lagi kalau dah nampak kat tepi jalan..ada jugak eh mini i-city..tak sure lah ada ke tak..kalau ada macam best je

  4. tipah tertipu says

    tak best lgsng.tgk pokok lampu2 pastu blk.klu org tak pernah p mmg la teruja rsnya tp cm sy yg pernah p dan berkali2 diajak jd peneman mmg sy kasi thumbs down la..tak best lgsg dn mahal. byr rm10 tp masuk cool room yg hampeh.ada pokok dan aircond ja.tak worth it lgsg.lmpu2 pn byk yg mnyala spruh ja tak pn terbkr.ksmpulannya tak yah p la.I-CITY SHAH ALAM TAK BEST LANGSUNG.RUGI JA KLU P

  5. says

    Baru je org rumah ajak nk g i city…tp mengenangkan komen2 yg tak berapa syok, kitorang tak jadi pegi sane…
    penyudahnya kami pergi up town danau kota…lagi puas hati.huhuhu

    • says

      kalau nak try pergi apa salahnya..setakat nak tengok lampu2 kat pokok..kalau ada event kat situ..maybe lagi best kot..uptown danau kota tak pernah pergi lagi..macam best je :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *