Perbandingan Iphone 4s Iphone 4 dan Samsung Galaxy S II

Pukul 1 pagi tadi, apple baru je launch model iphone yang terbaru. Komfem ramai yang tertunggu-tunggu nak tengok pembaharuan model iphone. Sebelum ni ingat akan keluar iphone 5, tapi keluar iphone 4s je. Kiranya tak banyak beza la dengan iphone 4 sebelum ni. Harga kat atas tu untuk US.

Harga Kat Malaysia yang unlocked 16gig for example Apple list as $649 (RM2075) dan probaby lagi mahal untuk model 32 gig dan 64 gig (jomphp)

Comments

comments

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *