Perbandingan Iphone 4s Iphone 4 dan Samsung Galaxy S II

Pukul 1 pagi tadi, apple baru je launch model iphone yang terbaru. Komfem ramai yang tertunggu-tunggu nak tengok pembaharuan model iphone. Sebelum ni ingat akan keluar iphone 5, tapi keluar iphone 4s je. Kiranya tak banyak beza la dengan iphone 4 sebelum ni. Harga kat atas tu untuk US.

Harga Kat Malaysia yang unlocked 16gig for example Apple list as $649 (RM2075) dan probaby lagi mahal untuk model 32 gig dan 64 gig (jomphp)

Comments

comments

One thought on “Perbandingan Iphone 4s Iphone 4 dan Samsung Galaxy S II

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>