Pemenang Contest Facebook Aizuddin.com

senarai pemenang contest facebok aizuddincom

Akhirnya contest pertama yang aku anjurkan sempena umur blog ni meningkat usia setahun telah tamat. Pada mulanya aku nak bagi hadiah yang simple je, tiba-tiba murah rezeki ada 2 orang pihak hosting telah menaja hadiah. Last-last aku sponsor domain je, tu pun aku domain yang aku menang contest di blog ariffshah. Terima kasih kepada semua yang terlibat dalam memeriahkan contest ni.

Kalau ada sponsor lagi, insyaAllah boleh buat contest lagi. Tahniah kepada yang berjaya dan yang kurang berjaya boleh cuba lagi akan datang. Kalah menang kan adat pertandingan..

 

Senarai Pemenang Contest Facebook Aizuddin.com

Pertama

187  points –  sabrina
Kedua

99 pointsazmirshah (pke)

Ketiga
90 points – rose johari (macam2ceritaku)

Keempat

82 pointsahmad (betulker)

Kelima

72 pointshanifzahari (gempakzsiot)

Keenam

63 pointsery.farieha (ery)

 

Senarai Hadiah yang paling latest dan confirm :

Sponsor dari pihak fivio.com

Pertama : Hosting dan domain Setahun (RM130)

Sponsor dari pihak weirdobytes.com

ke 2= Hosting Super Deluxe (RM85) + Domain (aku sponsor)

ke 3= Hosting Deluxe (RM55) + Domain (weirdobytes sponsor)

Tempat ke 4-6 Dapat Hosting Tanpa domain (boleh beli domain di weirdobytes hanya RM27.50/year)
ke 4= Hosting Elite (RM45)
ke 5= Hosting Premium (RM35)
ke 6= Hosting Standard (RM20)

Pemenang pertama contact : dollah [at] fivio.com

Pemenang kedua hingga keenam contact : facebookenchekyoy @weirdobytes (salah sorang model elearning utm :p )

nota : Pemenang pertama yang takde blog pun boleh menang besar :)

aizuddin : Next entri aku publish tutorial cara nak install wordpress dengan senang. Khas untuk pemenang contest ni supaya diorang tak blur nak buat apa dengan hosting tu nanti. hehe.

Comments

comments

Comments

    • says

      diorang ada nak buat projek baru..sebab tu diorang join..boleh cek balik entri yang diorang buat tu..kalau nak bagi orang lain pun apa salahnya :)

  1. says

    aku pun tak tau hadiah nak buat ape
    hmm next project?ntah
    takpe aku kena kumpul duit beli domain
    sebab aku budak sekolah lagi nih
    hehe :)

  2. says

    Salam aizuddin. nak tanya nie, tempat ke-3 tuh nape nama dia kena cut. kena disqualified ker? Kalau kena disqualified tak pelah. klu tak, nak tuntut hadiah nie…hihi 😀

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *