AJL 24, Freemason dan Dajjal?

Sedang aku usya kat blog budakmice. Tengok-tengok siapa yang tengah update. Ramai yang duk update pasal gerhana matahari. Nak tengok live streaming terlepas pulak kat blog si bintang. huhu. Tetiba aku terjumpa satu entri yang lain dari yang lain. Dia cerita ada apa dengan ajl24 yang baru berlangsung. Betul-betul realiti akhir zaman. Dah lah khutbah cerita pasal akhir zaman jugak tadi. Pasal H1N1. Walaupun benda tu dah lama berlaku.

[Read more…]

Keputusan Anugerah Juara Lagu ke 24

Aku tengok anugerah juara lagu ke 24 baru ni kat rumah. Tak sempat pun akim perform aku dah tidur dah. Macam bosan sikit. Sebabnya sound system dia macam tak clear je. Ada yang clear best lah dengar.Yang tak clear tu, setakat dengar background muzik je. Amat membosankan.

Tapi, kenapa bunkface tak menang? huhu. Tak pe lah. Dah perform terbaik malam tadi. Ada penampilan khas lagi, 2 orang budak dari idola kecil 2 tv9. Aril dengan Nurul. Kecik-kecik dah ada kat pentas final dah. hehe. [Read more…]