(GRAVATAR) Paparkan Gambar Anda di Ruangan Komen

gravatar-aizuddin

Entri ni lebih kepada mengajak korang semua menggunakan avatar(gambar) apabila memberikan komen. Tidak kira sesiapa pun. Sama ada korang mempunyai atau tidak website/blog, korang juga boleh memberikan komen dengan lebih cun selepas ni.

Caranya, korang hanya perlu mendaftarkan diri di GRAVATAR. Dengan hanya memerlukan akaun email dan upload gambar kesukaan korang. Tidak kira gambar apa sekalipun. Asalkan korang bahagia. hehe.

[Read more…]

(Review) Ketika Cinta Bertasbih 2

Kali ni aku nak promote filem indon la pulak. hehe. Memandangkan aku baru je habis tengok cerita ketika cinta bertasbih 2. Yang pertama punya aku dah tengok lama dah. Ingat sikit-sikit je sinopsis dia. Cerita ni mengisahkan Khaerul Azzam seorang rakyat indon yang pandai dan dapat melanjutkan pelajaran ke Cairo mesir.

Dia pergi sebab dia dapat biasiswa ke sana. Bila dah pergi sana, dia dapat berita yang ayah dia meninggal. Jadi dia kena la jadi ketua keluarga. Sambil belajar dia bekerja sampingan jual bakso.

[Read more…]