Melawat Binatang Di Zoo Johor

Melawat Binatang Di Zoo Johor, originally uploaded by a1zudd1n. using Nokia 5800xm

Baru je lepas melawat kawan-kawan lama di Zoo Johor. Pergi waktu tengah hari yang panas terik memang sesuai sangat la diorang nak tidur lagi-lagi sang buaya,harimau dengan cimpanze. Yang lain semua aktif sikit, mungkin dapat gaji lebih bulan ni. LOL. Harga masuk bagi dewasa rm3 dan kanak-kanak bawah 12 tahun rm2. Harga tiket termasuk dengan persembahan binatang. Best layan bird show tadi, kira berbaloi la kalau datang sini sempat tengok bird show. Kalau ikut jadual harini, bird show ada pada pukul 11 pagi, 2.30 dan 6.05 petang. Kalau nak dibandingkan zoo johor dengan zoo melaka, memang zoo melaka lagi best. Sebab zoo melaka lagi besar. Nak pusing satu zoo melaka pun sampai lenguh kaki..

Comments

comments

Comments

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *