Melaka Wonderland Theme Park & Resort

Melaka Wonderland Theme Park & Resort, originally uploaded by a1zudd1n. using Nokia 5800xm

First time datang Melaka Wonderland semenjak ia dibuka pada 15 May 2010 yang lepas. Kesimpulannya ada 2 je game yang mencabar dan berbaloi untuk main selepas penat lelah menaiki tangga. Yang lain biasa-biasa je. Banyak la pulak budak sekolah buat lawatan kat sini tadi. Orang safeguard pun tanya aku, baru lepas pmr jugak ke? Haha..

Comments

comments

Comments

  1. says

    kalau merancang nk bercuti last2 menet mmg pilih Melaka…tak le jauh sgt nak memandu dari KL

    tapi biasanya…time balik KL sesak teruk.
    tapi tempat ni tak pernah jejak lagi…nk kena masuk dlm wishlist

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *