Malaysia Tv3 Online Streaming

tv3 astro online streaming aizuddin

Baru-baru ni member aku ada beritau pasal tv3 online streaming yang dihasilkan oleh pihak utm. Tapi buat masa sekarang masih lagi di peringkat beta. Tapi still boleh tengok jangan risau. Lepas aku test beberapa kali memang streaming tv3 versi utm ni amat memuaskan.

[lajukan internet dengan vpn Moonlight Malaysia]

Kelebihan tv3 online streaming versi utm

-channel tv3 diambil dari astro

-gambar lebih clear

-boleh tengok lebih kurang 2 jam yang lepas punya cerita kat tv3 secara streaming. Cuba korang rewind kat bahagian buffer

-best view with firefox and google chrome

Kekurangan tv3 online streaming versi utm

-tak 100% live stream. Lambat lebih kurang 2 minit dari versi tv biasa. Tak tau la kalau lain internet connection boleh jadi 100% live

Harap-harap tv3 stream ni dapat dikekalkan. Kalau ada tambah channel lain lagi bagus. Sebab streaming channel tv malaysia susah nak cari. Dulu siap astro lagi boleh stream, sekarang server dia kejap ada kejap takde. Malas nak try dah..

Cuba tv3 online streaming versi utm di sini..

Nota : Selamat mencuba..jangan lupa kirim salam kat admin utm tu sekali ye :)

update : boleh tengok live streaming tv3 di ohcerita / facebook asyik.tv

Comments

comments

Comments

  1. ninja says

    tak blh nk bukak pn ? adehh .
    kt situ dea ckp mcm ni :

    ” Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.”

    ha camane tu ?

  2. says

    kenapa tak boleh tengok.bila klik DISINI tu keluar new tab pastu dia tulis THE WEBPAGE IS NOT AVAILABLE….tolonglah saya nak tengok AJL26 esok…nak sangat sangat tengok…tolonglah AIZUDDIN saya mengharapkan kamu…saya dah puas cari kat internet macam mana nak tengok tv3 live stream.harap harap aizuddin punya berfungsiii….PLEASE!!!

  3. says

    aizudin,kalau nak tengok tv9,8tv,ntv7 dan tv alhijrah memang tak ada ke live streaming.kalau boleh bagilah link apa-apa.asalkan boleh tengok.kalau nak tengok asyik tv pun maintenance kan.so tolong lah eh?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *