Makan di Restoran Anjung Warisan Johor

Makan di Restoran Anjung Warisan Johor, originally uploaded by a1zudd1n. using Nokia 5800xm

Lama dah tak pergi makan kat Restoran Anjung Warisan Johor, berdekatan dengan Yayasan Warisan Johor. Tempat makan ni famous sebab pernah jadi tempat shooting cerita Dunia Anita dan tempat Toi Af6 main angklung. Dulu pun pernah pergi dengan famili dalam 3 tahun yang lepas makan nasi ayam penyet buat pertama kali. Time dulu nasi ayam penyet tak famous lagi macam sekarang ni. Kat mana-mana pun boleh jumpa. Rasanya berbaloi la kalau nak try makan kat sini dengan harga, masakan dan suasana restoran yang lain dari lain. Ada sesiapa pernah makan kat sini ke sebelum ni? Ce cite ce cite..

Comments

comments

Comments

  1. says

    restoren dunia anita tu kat cni berlakon?..pe makanan best ?.. asam pedas ?..hehe..harga ngam tak?..makan ikan bakar kat pontian pun masyuk gak.. dah r tepi pantai..fuh.. 😉

    • says

      kalau perasan dulu memang dia ada buat shooting kat sini. makanan best tak tanya pulak sebab kitorang makan ikut suka je. harga ok la lebih kurang..kat pontian pun ada tempat best ke? :)

  2. ani says

    hello, aku pernah pergi 6 tahun dulu. Environment not bad, food pun bagus. Tetapi ada siapa boleh bagi tahu, keadaan macam mana ke sekarang? rasa nak pergi minggu depan ni.
    8)

    • says

      bagi aku sama je keadaan dulu dengan sekarang. tak de banyak beza pun..elakkan pergi time hujan, sebab time aku pergi tu, time lepas hujan. Tak dapat duduk kat pondok pokok tu. Duduk meja makan biasa je

  3. farra says

    tahu ctc person x untuk restoran tue…tgh survey utk buka pose for my company la..klu dpt tahu per person for buffet pon da ok..

  4. says

    anjung warisan ni kat mana yek…hmm nanti saya google. nampak komen macam ok tempat nih. nnti saya pegi. cakap pasal makan nih saya baru jer buat blog baru 2 bulan lepas tentang tempat makan diJB http://www.blogmakanbest.blogspot.com jadi jenguk2 la ye dan tolong la register follower sekali k maklum la blog baru nih sunyi skit hehehe TQTQTQ

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *