Makan Buffet JB Catering Stadium Larkin

Makan Buffet JB Catering Stadium Larkin, originally uploaded by a1zudd1n. using Nokia 5800xm

Masa cuti maulidur rasul yang lepas, aku bersama beberapa orang member yang lain sempat makan di jb catering, sebelah stadium larkin. Saja nak try makan buffet kat tempat baru bukak ni. Lagipun tengah waktu promosi, sorang rm12 untuk dewasa. Harga biasa rm15. Untuk kanak-kanak rm5 dari rm7. Rasanya time aku pergi ni pun waktu promosi dah nak habis. Tak pasti pulak tarikh tepat untuk promosi ni bila. Dia punya kertas iklan tak ingat letak mana. Bolehlah…makanan dia. Ada banyak jenis, roti jala dengan bubur pun ada sekali..

Comments

comments

Comments

  1. says

    LC catering ni memang femes tapi saya belum pegi sana lagi tapi ni nak kene try jugak nih. pastu masuk dlm blog hehe. Kalu senang2 tu datang la ye ke blog saya yg baru buat topik makan makan makan hehe terutama area JB. Di http://www.blogmakanbest.blogspot.com dan tolong register sebagai follower yer TQ TQ TQ maklum la blog baru nih sunyi skit

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *