Maharaja Lawak 2011– Siapa Juara?

maharaja lawak 2011 aizuddin com

Kalau Program Raja Lawak sebelum ni pun dah best kecuali raja lawak 4 (paling kecewa sekali) apatah lagi bila tengok Maharaja Lawak Astro. Bila top 3 finalist dari raja lawak 1 hingga 5 masuk balik dalam satu program merebut tempat juara antara juara. Tapi ada je finalis dari musim-musim lepas yang tak best sangat dapat jugak jadi finalis.

Aku dari musim pertama tak miss tengok raja lawak. Memang kenal semua peserta yang masuk situ. Lepas ni, orang yang tak tengok raja lawak dulu mesti cari balik video diorang lepas tengok maharaja lawak ni.

Antara yang top pilihan aku sendiri masa minggu pertama Maharaja Lawak :

Sepah – Lawak friskies

Balas  – Lawak hantu mak cik karipap

Nabil – Lawak tali pinggang kalendar

Jozan – Lawak transformers

R2 – Lawak sekolah kita kan besar

Best jugak :

Jambu – Lawak datuk

Man – Lawak Anuar

Agak bosan :

Kecik dengan Idlan – WAI

Alex

XN3

Jihan

Amir Im sorry, dari dulu aku tak boleh terima..pape pon tak boleh.huhu

 

-Kumpulan Sepah dari dulu terbaik. Pandai korang cari idea tepi longkang. Macam ni baru lawak orang johor.

– Kumpulan Balas buat lawak2 simple macam ni baru layan.

– Nabil dari dulu aku suka dia punya stand up komedi. Buat lawak pun spontan. Dia fail sebab banyak kontroversi. Kemon la nabil.

– Jozan – Terlalu rilek. Belum panas kot.

– R2 – Lawak best walaupun bukan pasal orang gila. hehe.

-Kumpulan Jambu pun lawak. Nasib baik ada taukeh. Baru Yus dapat perform. Kalau dia buat sorang2 mesti susah nak perform. Terbaik la taukeh.

– Man – Boleh la..Lawak jugak.

– Yang lain kena ada peningkatan. Kalau tak memang tersingkir lepas ni.

 

Aizuddin : Siapa pilihan korang untuk jadi Juara Maharaja Lawak 2011? Macam susah nak pilih. Bagi aku, siapa yang konsisten patut jadi juara. Tak main la populariti semata-mata. Kemonla..

Nota : Jom like ramai2 page ni..Mana tau astro boleh tayang full kat astro prima. Takkan 2 minggu je kot. Undian lepas 2 minggu tu mesti menurun.

Kredit : Facebook maharaja lawak

Comments

comments

Comments

  1. what ever says

    i choose jozan,sepah,n jambu je stakat nie. . coz diorg je yg pling bes bgi aq :8 huhu. . tpi yg pling aq minat sudah tntu JoZan

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *