Liga Super Malaysia Fantasi

liga super malaysia fantasi kaki media

Siapa yang rasa yang nak join Liga Super Malaysia Fantasi, aku ada create liga untuk anda join. Kalau sudi join la ramai-ramai. InsyaAllah akan di approve secepat mungkin. Tak sangka pulak ramai yang request nak join, pada hal spam kat komen page facebook je sebelum ni. Tu pun dalam 3-4 komen je.

Nama Liga : Kaki Media
Password : 123

Time ni la nak tau, siapa Raja Gopal, siapa Ong Kim Swee. Cuba join liga ni. Baru tau, pening ke tak jadi manager. Kira bagus la astro arena buat ni, sebelum-sebelum ni ada jugak orang buat, time tu interface dengan player-player liga super tak best macam sekarang. Dulu biasa main kat universiti untuk veris EPL, awal2 semangat lagi sebab time tu masih free. Dah sampai musim2 exam, assignment berlambak, terus je team tak terurus.

Memandangkan team Johor Darul Takzim dah ada, semangat sikit nak join. Kalau rasa kaki bola, meh la tengok siapa lagi power :p

Comments

comments

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *