Latihan Praktikal

Latihan Praktikal, originally uploaded by a1zudd1n. using Nokia 5800xm

Alhamdulillah. Last minit aku baru dapat tempat praktikal. Bukan tak mintak,dah call banyak kali pun still bagi jawapan yang sama. Mungkin ada hikmahnya. Tq kepada pihak ekaycom sdn bhd kerana menerima aku buat praktikal kat situ. Daripada tak pernah masuk balai polis kota tinggi,ibu pejabat polis kontinjen johor terus je pernah masuk. Lepas ni banyak lagi balai polis kena pergi. Aku follow je brader yg kerja situ. Setakat hari first, kerja tak berat lagi, pekerja-pekerja dan bos pun ok. Harap-harap la terus ok sampai bila-bila. Hehe. Doakan aku ye dapat menjalani latihan praktikal (latihan industri) dengan baik dan selamat selama 10 minggu ni..

Comments

comments

Comments

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *