Laman Web Pilihan Untuk Kaki Bola

ronaldo vs_messi_

Memandangkan aku ni kaki bola, mestilah ada laman web wajib yang akan aku usya tetiap hari atau tetiap kali ada match yang berlangsung. Boleh dikatakan tetiap hari akan aku kunjungi laman-laman web ni untuk dapatkan info bola sepak especially liga perdana inggeris.

eurosport_yahoo_launch

Yahoo sport

Sebenarnya aku tak tahu pun kewujudan laman web ni sebelum ni. Aku tau pun bila dah mula masuk u. Member aku yang selalu layan. Aku pun join sekaki. hehe. Best jugak laman web ni, sebab dia punya interface yang ringkas dan padat.

Keistimewaan

  • Ada ulasan secara langsung bila ada sesuatu perlawanan berlangsung. Dari formasi kedua-dua pasukan sehinggalah aksi 90 minit perlawanan tu. Ulasan perlawanan selama 90 minit akan diupdate seminit sekali. Kalau aku malas nak tengok tv, aku baca ulasan kat sini pun dah kira layan dah. Pastu download dia punya highlight keesokannya. hehe.
  • Lawat yahoo sport di sini.

Capture

  • Livescore

Kalau korang nak tahu keputusan perlawanan yang berlangsung satu dunia. Bukalah website ni, perlawanan persahabatan pun ada dalam senarai. Apa lagi perlawanan-perlawanan dalam liga.

Keistimewaan

  • Laman web ni amatlah ringan. Sekura-kura internet pun kalau tak boleh bukak laman web ni tak tau la. hehe. Selain tu, korang boleh tau senarai penjaring dan penerima kad kuning dan merah secara cepat. Hanya klik di atas link yang korang nak, dan akan muncul pop up window.
  • Biasanya aku akan usya laman web ni untuk tau masa perlawanan yang akan berlangsung, jadi dapat lah buat perancangan untuk bersedia duduk depan tv nanti. hehe.
  • Lawat livescore di sini.

Apa laman web bola sepak yang korang selalu layan? Kongsi lah sekali. Mana tahu aku pun boleh tumpang sekaki lepas ni. hehe.

Comments

comments

Comments

  1. says

    Just popping onto say thanks for becoming a follower of our new challenge,Sparkle Dreams Challenge look forward to seeing you on the 1st October for our first challenge…The Sparkle DT

  2. says

    Oh so sweet!We've been enjoying our Snoopy sno-cone maker, sprinkler and little blow up pool. With the way my boys go on and on about our pool (to everyone!) I'm sure people think we have a gorgeous in ground, not a $15 Target special 😉

  3. says

    NathHood dit :Aussi je suis candidat pour le pro de redstone bon je dit pas que je serait le meilleur mais j’espère être assez fort

  4. says

    No huddle, speed up offenses where 3-4 receivers shuffle in and out on every play, mixed in the Big Bear packages. Tell us about it. Seriously. Your Dad knew as much about football as any man, and I suspect behind Crabby you do, too.

  5. says

    That picture is WICKED cool! There are definately certain parts of a wedding that pictures just can't capture- speeches/toasts, vows, the songs your band played, and the special words your friends and family slur into the camera Good blog

  6. says

    Gorgeous doodles and layouts Kate!! You ROCK girl!! Love your stuff!! Can’t wait to see what you are creating for the NSD!!! I’m sure it will be awesome!lots of love,Val Piemonte

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *