Kurang Sebulan Untuk Join Contest Acer Aspire One

laptop acer aspire contest denaihati aizuddin

Kalau korang perasan, setiap kali korang masuk je mesti ada gambar laptop. Sempena aku join contest hidup untuk memberi anjuran denaihati. Untuk makluman korang, contest tu hampir melabuhkan tirainya. Dan tak lama lagi akan diumumkan pemenangnya.

Sesiapa yang belum join, jom support aku sekejap. Kalau murah rezeki nanti aku buat contest pulak sempena dapat hadiah ni 😀 . Tak kisah lah korang menang ke tak. Asal join sekali pun dah cukup ok sebab dapat support member-member punya contest kan.

Aku banyak join contest tapi pernah menang sekali je. Contest kesatria poyos tak lama dulu. Tak semestinya join sekali je terus dah boleh menang. Banyak sejarah contest aku dengan denaihati. Boleh baca entri lepas kalau nak tau. Tapi denaihati punya contest kalau tak join memang rugi.

Berikut adalah senarai 15Malaysia Top Link Referrer sehingga 30/11/2010.

1. Yanmieonline.com

2. ibuntu.co.cc

3. Amriawan.blogspot.com

4. Stewardjohn.com

5. Ariffshah.com (tidak bertanding)

6. Benashaari.com

7. Zonbebas.com

8. Hanspunyablog.blogspot.com

9. Kulanzsalleh.com

10. Azuanrazi.com

11. Kujie2.com (tidak bertanding)

12. Emilayusof.com (tidak bertanding)

13. Blog.mohdisa.com

14. Aizuddin.com

15. Zuriey86.blogspot.com

Kepada BLOG yang rajin mempromosi contest “DENAIHATI” akan mendapat hadiah RM20 untuk setiap referral. Lebih banyak referralnya maka lebih besar hadiahnya. Perhatian katogeri referral yang dimaksudkan di sini adalah apabila blog ANDA menjadi referral kepada contester baru.       – denaihati

Nota : Masih ada peluang lagi nak join. Target referal pun jadi lah. Kalau nak join boleh tengok entri contest hidup untuk memberi. Sesiapa yang dah join dan menjadikan blog ni sebahai referral. Terima kasih diucapkan. Boleh bagi link entri anda di bahagian komen sebagai tanda penghargaan untuk dimasukkan dalam entri ni nanti.  😀

aizuddin : Walaupun blog aku ni jarang berupdate kerana busy dengan sem yang agak perit, alhamdulillah sekurang-kurangnya dapat jadi top 15.

Comments

comments

Comments

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *