Konsert Live Streaming Sempena Perasmian HSBB

bunkface

Klik link ni sebelum konsert habis. – tm net – hehe. Bunkface tengah nyanyi. Stream dengan laju kot..Lagu situasi, through my window lagi apa entah. lupa. Aku tau ada stream online pun dah lambat. Sempat layan kejap je ni. hehe. Ada lah bunkface, faizal tahir dan pop shuvit yang buat show time dah nak habis tadi.

HSBB tu maksudnya High Speed Broadband. TM baru lancar tadi. Harap-harap lebih laju lah ya internet connection lepas ni. Jangan hanya nama semata-mata. Tapi connection tetap sama je. huhu.

farah_fauzana_faizal_ismail

Farah Fauzana dan Faizal Ismail sempat promote radio diorang lagi.ย  hot fm lah pe lagi. hehe.

faizal tahir

Masa Faizal Tahir nyanyi – lagu selamat malam tak de kot. hehe.

pop_shuvit

Pop Shuvit – oh sizuka bukan doraemon.

Nak info pasal high speed broadband lagi, boleh tengok sini

credit : nueq , thanks sebab belanja konsert free. haha.

Comments

comments

Comments

    • says

      aah harga pun mau kena mantap gak..100++..kalau guna ramai2 berbaloi2 lah..laju pun laju..tak de hal kalau nak share nanti..kalau guna sorang je..mau pokai nanti..hehe
      .-= aizuddin´s last blog ..No Sweat =-.

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *