Keputusan Anugerah Juara Lagu ke 24

Aku tengok anugerah juara lagu ke 24 baru ni kat rumah. Tak sempat pun akim perform aku dah tidur dah. Macam bosan sikit. Sebabnya sound system dia macam tak clear je. Ada yang clear best lah dengar.Yang tak clear tu, setakat dengar background muzik je. Amat membosankan.

Tapi, kenapa bunkface tak menang? huhu. Tak pe lah. Dah perform terbaik malam tadi. Ada penampilan khas lagi, 2 orang budak dari idola kecil 2 tv9. Aril dengan Nurul. Kecik-kecik dah ada kat pentas final dah. hehe. Hujan pulak, perform biasa-biasa je. Diorang punya penari pun pelik. Mula-mula 2 orang je yang terlompat-lompat depan pentas. Pastu, ramai pulak yang muncul nak join sekaki. Kelakar pun ada aku tengok gelagat 2 orang  budak tu.huhu. Bila dah penuh depan pentas tu, konfirm penonton yang  tengah duduk dah tak nampak dah.

Ni senarai keputusan AJL24 :

  • Juara AJL 24 – Aizat%C

Comments

comments

Comments