Jozan Atau Sepah Juara Maharaja Lawak 2011?

Jozan sepah nabil jambu Juara Maharaja lawak 2011

Minggu ni pusingan akhir maharaja lawak astro. Memang dah target awal-awal dah yang keempat peserta ni boleh masuk final. Sepah, Jozan, Nabil dan Jambu..masing-masing ada peminat yang tersendiri.

Sepah dari minggu pertama sampai akhir memang diorang konsisten. Tiap-tiap minggu diorang akan buat lawak lain dari yang lain. Tu yang buatkan diorang jadi best. Walaupun diorang banyak gunakan dafi dalam lawak diorang, tapi tetap best. Terutamanya Jep, dia paling banyak jadi killer. Tak heran la, sejak raja lawak dulu pun dia banyak jadi killer.

Jozan, bagi aku ada minggu yang best, ada minggu yang kurang best. Ye lah, dia kan dah jadi pengacara raja lawak dari musim 2 hingga 5. Program raja lawak pun aku layan dari 1 hingga 5. Memang dah biasa dah dengan lawak jozan ni. Susah sikit la diorang nak fikir, sebab dah banyak idea diorang buat sebelum-sebelum ni. Aku harap, final diorang boleh buat lawak-lawak yang baru.

Nabil, kekuatan dia kat lawak-lawak kreatif. Sebab tu dia sorang je peserta solo yang dapat masuk final. Bukan senang nak buat lawak sorang-sorang. Memang respek la dengan Nabil ni. Aku harap dia boleh buat lawak time macam awal-awal maharaja lawak, rasanya dia buat lawak bentuk penceritaan lagi best dari buat standup comedy. Sebab, penonton dah biasa tengok standup comedy dia dalam Lu pikirlah Sendiri Nabil.

Jambu, bagi aku lawak dia jenis lawak yang sengal. Maksudnya pada gaya lawak diorang. Aku suka lawak Jambu yang masa minggu pertama. Tu je paling best bagi aku. Lepas tu, minggu-minggu yang sebelum ni, tak konsisten. Kumpulan Jambu ni kekuatan lebih kat Tauke bagi aku. Yus banyak jadi support. Tapi kira ok lah diorang bergabung, sebab masa raja lawak dulu pun, diorang buat sorang-sorang tak jadi sangat.

Aku harap diorang dapat buat paling best masa final nanti. Baru la standard maharaja lawak. Bagi aku, gelaran juara masih lagi terbuka. Siapa-siapa je boleh jadi juara. Kalau nak ikut peserta favourite dan popular memang jozan jadi juara, kalau ikut konsisten memang sepah jadi juara. Nabil dengan Jambu macam susah sikit nak jadi juara, kalau ikut jumlah undi diorang sebelum-sebelum ni. Tapi rezeki masing-masing la kan..

Nota : Aku nak jugak kumpulan sepah menang maharaja lawak.haha..

sumber gambar : maharaja lawak

update keputusan maharaja lawak 2011 : sepah juara maharaja lawak 2011

Comments

comments

Comments

  1. says

    always wondered what finland looked like with no snow i go sking there at levi love it just found your site great from your man on the tweed in scotland all the best out there in feb best regards festive season…..

  2. says

    Cambiare piattaforma e provider è perfettamente inutile. Ai governi che bloccano internet non serve la collaborazione delle aziende: in un modo o nell'altro le telecomunicazioni via cavo sono interrompobili. Ha fatto scalpore la scelta di google per il mercato cinese ma per i cittadini il risultato non sarebbe cambiato. Sarebbero rimasti senza google, non certamante con google senza filtri.

  3. says

    .In contrast, many who actually call themselves social scientists have a habit of dismissing or twisting data in favor of their biases. In this particular case, you’d hear comments like “Sure the data says women want XYZ but that’s not what women should want. Therefore the data really shows that society is screwing up by teaching our children to want the wrong things.”Yes, I’ve actually had arguments like that with colleagues.This doesn’t mean that I agree with everything Penelope has ever written but I greatly appreciate the fact that she regularly cites data.

  4. says

    Ik heb Herman 2 keer ‘ontmoet’ De eerste keer toen ik vrijwilliger was in een buurthuis in Weert. Ik was 15 jaar en ik vond het maar een gekke vent en een arrogante ‘L’.De 2e keer woonde ik net in A’dam. Overdag liep ik een cafe in aan de Prinsengracht en stond een klein mannetje midden in de doorgang naar buiten te staren. Moest even uit zijn trance komen om mij door te laten. ‘s Avonds kwam ik weer in de Jordaan en was er een filmcrew bezig om filmopname te maken voor Cha Cha en realiseerde ik me wie dat mannetje was geweest ‘s morgens….

  5. says

    Gracias por tu sugerencia, aunque el SAC hace más énfasis en la espontaneidad con la que un colectivo persigue un objetivo, aparentemente de forma organizada, pero que en realidad es elaborado ni coordinado. Gracias por la visita, Juan Marcelo.

  6. says

    Off topic…Why pick on the Celtics? Sorry about your team, but come on. The greatest playoff series in NBA history are still the classic Lakers/Celtic battles of the Magic/Bird era, and to a lesser extent the rise of the Pistons at the end of the era.After all, who doesn’t remember with joy the playoff game when “Chief” one punch dropped whiny Bill Lambier?

  7. says

    Kent has a great blog. I’ve followed it for years and have been honored to write a few guest posts. I get so many ideas from Kent’s research for my own tiny home living. Thanks Kent for all the dedication. - Margy

  8. says

    Bruno Fernando disse:Alexandre sé resta dá os parabéns…Eu vi que a versão online funcionou perfeitamente como posso ta deixando ela local? Pois baixei o seu projeto no GitHub e ainda continuou a em inglês.desde já obrigado…

  9. says

    Does this mean that the videos on the Categories will be in, for example, English for those of us who want to view English language videos only? This is clearly not the case today, with many of the videos being in, for example, some Asian language or Spanish.

  10. says

    I wonder if doing a recovery run will help me even more to prepare for Rugged Maniac. What do you think, she I add it in to my run schedule? I mean it probably couldn’t hurt.Lilli Toby recently posted..

  11. says

    Pues yo creo que es un ejercicio de justicia redistributiva. ¿Por que los vascos van a tener bula en esto de soportar al Borbón?Para compensar podrían ponernos al resto el mensaje del Lendaraki o de cualquier otro presidente de comunidad en la 2. Pues eso,Salud, Repíblica y Socialismo

  12. says

    I love this. I hadn’t thought about whether I’m being drawn to one or the other. I think I gravitate towards the similar and I wonder what it would look like, in my writing, in my style, in my creation if I played with contrast a bit.xo

  13. says

    You have observed very interesting details ! ps nice internet site . “There is no vice so simple but assumes some mark of virtue on his outward parts.” by Mary Bertone.

  14. says

    Tie break serré entre Roddick et Ferrer : 11 points à 9 pour ce dernier, qui s’acclimate très bien à cette fameuse surface qui me semble en effet très rapide…L’Américain ne joue pas mal, mais Ferrer tente plus et cela paye. Et événement : Courrier vient de parler à Roddick… La balle de set a dû le réveiller…

  15. says

    Just wanted to mention, I had a good time reading this site and the opinions from all who takes time to chime in. I find it to be very fascinating and well thought out. Thanks again for taking the time to put this up.

  16. says

    Woah this blog is fantastic i love studying your posts. Stay up the good paintings! You understand, many individuals are looking around for this information, you can aid them greatly.

  17. says

    goodnight came this day to Santo Domingo and I have to go out on Monday aa red flints and request transport on Monday morning and return the day Tuesday 24 May 2012 where I can request information ???

  18. says

    It doesn’t matter how you spell it, but you are, quite simply, wrong. Well, at least by the commonly accepted/historical definition. If you’ve got your own definition, that’s fine I guess, but you can’t expect other people to magically go by whatever weird definition you’ve decided upon.

  19. says

    Oooh get you! I thought it was a fun show but the hosts were somewhat irritating. I was really pleased to see Malta go through – she fills the stage well without the need for dancers or gimmicks – and looking good in that frock I thought too!We kept looking out for you in the crowd and although we didn’t see you we kept waving and shouting at you.What’s with the inflatable hammers in the crowd??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *