Jom Buat Duit Online Dengan Churp-Churp

detail-entri-churp-churp-hidup-seorang-blogger-aizuddin

Aku yakin, kebanyakkan di antara korang akan ada paling kurang satu akaun facebook. Kalau advanced sikit, ada satu akaun twitter. Kalau ada akaun facebook dan twitter pun tapi tak dimanfaatkan sepenuhnya, apa barang kan? hehe. Alang-alang korang dah ada akaun tu, apa kata korang join dan buka akaun churp-churp. Baru lah bermanfaat. Sambil-sambil online, boleh buat duit.

Korang tak perlu pun nak susah-susah buat blog, nak jadi ejen pengiklanan sekarang dah senang tak macam dulu. Guna akaun facebook dan twitter pun dah boleh. Sambil-sambil je pun, bukan sepenuh masa. Tengok rezeki jugak lah, kalau dapat ‘assignment’ dari pihak churp-churp dapat lah habuannya nanti. Assignment tu senang je, hanya ikut panduan yang diberi seperti masukkan keyword-keyword yang wajib untuk diletakkan di dalam status update. Lepas tu, dah boleh publish.

Sebenarnya assignment churp-churp ni senang je pun, tak sampai 15 saat je dah siap. Kalau dah pro, 10 saat je dah siap. hehe.

Malas nak cakap banyak, kalau tak cuba. Sampai bila-bila tak tau. Jadi cubalah sekarang! Boleh buat pendapatan sampingan dengan churp-churp. Good luck.

churp-churp-hidup-seorang-blogger-aizuddin

Kalau nak daftar churp-churp, pergi link churp-churp.

nota hidup seorang blogger : siapa yang belum tengok entricontest hidup seorang blogger ’, boleh baca sekarang. Mana tau sempat lagi kalau nak join sekaki. hehe.

aizuddin : ramai yang dah buat duit dengan churp-churp ni. Anda bila lagi? Takkan nak tengok je kan.

+update : churp-churp ni betul-betul boleh buat duit dan bukan scam semata-mata..boleh tengok bukti cek yang dah dapat -> cek pertama churp-churp

Comments

comments

Comments

    • says

      kena tengok follower twitter jugak..time aku dulu..300 follower baru dapat assignment kalau tak silap..search follower twitter kat blog ni..aku ada buat tutorial cara nak ramaikan follower twitter 😀

  1. says

    nak tanya, keyword2 tu biasanya bila die bg esemen suh publish menggunakan keyword ke hape? My dah register. tp lum ad ela schedule sume tu..ada social sharing je. yg tu cane? share je?

    • says

      assignment dalam bentuk schedule post..nanti dia beritahu kat email kalau dapat..social sharing tu kena pandai2 share link tu kat mana2 yang sesuai macam kat facebook, blog, twitter dan lain-lain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *