Jadual Pikom Pc Fair 2012

jadual pikom pc fair 2012Baru jumpa jadual pikom pc fair 2012 ni, senang nak buat rujukan nanti..Kalau pergi pc fair, dah tak tau nak beli apa untuk barang komputer. Maybe sekarang dah cukup kot, gunakan apa yang ada dulu.Tapi tiap2 pergi pc fair, mesti usha harga pendrive, Nak tengok harga dia turun banyak mana. Dah harga pendrive je paling murah, senang nak bawak. Takkan nak beli cd kosong pulak. Tak berapa nak style 😛

Comments

comments

Comments

  1. says

    Patut la Warehouse ICT aku baru-baru ni asyik sibuk memanjang yang amat sampai tak ingat dunia. Lepas ni kitorang kena stand by IT gadget menjelang PC Fair kat KLCC kelak…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *