Jadual Perlawanan Piala Dunia 2010 Waktu Siaran Rtm

grandstand_fifa_world_cup_2010_jadual_perlawanan_piala_dunia__south_africa_2010_waktu_rtm_tv1_tv2_malaysia_aizuddin

Kali ni nak share jadual perlawanan piala dunia mengikut waktu siaran rtm tv1 dan tv2. Tak semua orang ada astro, kalau ada astro pun tak langgan pakej yang ada channel sport. Termasuk diri aku ni. hehe. Jadi, terpaksalah bergantung harap kat ihsan dan jasa baik rtm untuk layan piala dunia ni.

Walaupun tak semua perlawanan ada ditunjukkan dan kadang-kadang hanya menunjukkan siaran tertunda sahaja, tapi lebih baik ada daripada tak de. Ya tak?

Aku nak ucap jutaan terima kasih kepada rtm atas usaha diorang untuk menggembirakan kaki-kaki bola di malaysia ni. Kalau agak2 internet korang laju, boleh lah layan stream je. Bestnya kalau dapat internet yang laju ni. Kalau nak stream-stream ni selamba je. Aku nak stream radio pun sangkut. hehe. Tapi boleh cuba dulu, mana tau time-time tu, boleh je layan stream walaupun tak berapa nak laju internet korang kan?

Jadual perlawanan piala dunia 2010 afrika selatan yang bakal ditayangkan di rtm, insyaAllah :

grandstand_fifa_world_cup_2010_jadual_perlawanan_piala_dunia_2010_afrika_selatan_waktu_rtm_aizuddin

grandstand_fifa_world_cup_2010_jadual_perlawanan_piala_dunia_2010_waktu_rtm_tv1_dan_tv2_aizuddin

grandstand_fifa_world_cup_2010_jadual_perlawanan_piala_dunia__south_africa_2010_waktu_rtm_aizuddin

Jadual perlawanan piala dunia afrika selatan 2010

Nota  : Aku berasa pelik, kenapa media prima tak join sekali ek tayangkan piala dunia ni, sekurang-kurangnya yang perlawanan tertunda tu diorang boleh backup. hehe.

aizuddin : Penat lagi sebab baru balik bercuti reunion dengan member-member sekolah menengah. Walaupun tak drive, tapi tetap penat jugak. hehe. Balik-balik sampai rumah, lepak kejap terus gerak rumah member baca tahlil untuk arwah abangnya. Tolong sedekahkan al-fatihah sekali, moga arwah ditempatkan di kalangan orang beriman dan beramal soleh insyaAllah.

kredit : ohmedia

UPDATE : Aku dah tolong pritscreenkan gambar, dah boleh simpan dalam satu gambar je jadual tu. Kalau nak, boleh dapatkan sekarang.  – Jadual Perlawanan Piala Dunia 2010 Siaran Langsung Rtm

Comments

comments

81 thoughts on “Jadual Perlawanan Piala Dunia 2010 Waktu Siaran Rtm

  1. Pingback: Leaving Facebook... | Facebook

  2. Pingback: Jadual Perlawanan Piala Dunia 2010 Waktu Siaran Rtm | aizuddin.com - ZapaFly

  3. ppc vancouver

    I additionally believe that mesothelioma cancer is a unusual form of melanoma that is normally found in those people previously exposed to asbestos. Cancerous cellular material form inside mesothelium, which is a protecting lining that covers many of the body’s bodily organs. These cells ordinarily form in the lining of the lungs, tummy, or the sac that encircles one’s heart. Thanks for giving your ideas.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>