Dapatkan Ipad 2 Secara Percuma

ipad-2-a

(Ini adalah sticky post, sila scroll ke bawah untuk entri terbaru)

Zaman sekarang, kat dunia internet tiada apa yang mustahil. Nak dapatkan ipad 2 secara percuma pun boleh sebenarnya. Tapi kena la ada usaha sikit, takkan la tunggu gitu je terus dapat. Memang la tak logik :) Baru-baru ni pun steve jobs dah launch ipad 2 , kat twiitter pun orang sibuk cerita pasal ipad 2. Ipad 1 pun tak mampu apa lagi nak ipad 2. Memang tengok dari jauh je la, tak gitu?

Kalau cerita pasal contest yang hebat-hebat je, mesti teringat kat denaihati. Contest acer aspire yang lepas walaupun aku tak menang  hadiah utama (acer aspire) tapi dapat la jugak hadiah saguhati. Yang penting aku mencuba dari tengok je orang lain join. Rezeki kita siapa yang tau.

Sebab tu, bila aku adakan contest sendiri, aku seboleh-boleh nak promote dan ajak orang lain join. Bukan senang nak dapat domain dengan hosting. Time aku dulu pun memang keluar modal sendiri.

 

Hadiah Contest Denaihati Untuk Menang Ipad 2 (24/2 – 31/5-2011)

Hadiah Utama : 1 x Apple iPad 2.

Hadiah Hebat : 4 x Cermin Mata Ray Ban.

Hadiah Saguhati : 3 x RM100

Kalau nak join jugak boleh ke blog denaihati. Hadiah disponsor oleh Smartgold.biz dan Ray Ban Malaysia.

 

Nota : Spesifikasi ipad 2 mungkin aku kena buat kajian dulu dan masukkan dalam next entri. Takut tersalah info pulak nanti. Kalau nak menang macbook air (RM3299) secara percuma(cabutan bertuah) boleh klik sini.

aizuddin : Lama dah aku tak menaip entri berunsur cerita ni. Sebelum ni pun update guna liveblog je. Tak pun entri berunsur fakta semata-mata. hehe.

Comments

comments

Comments

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *